TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Blog

Manikűr eszközök élezése

Nail4U
Nail4U
2021.03.19 17:08
Manikűr eszközök élezése

A sikeres munka alkotóelemei: Képzés és tapasztalat, valamint jó eszközök!!!
Tompa..? Kicsorbult..? Életlen..? 
Szerencsére a probléma megoldása kézenfekvő és egyszerű... Kedvenc, megszokott eszközeidet újra kell éleztetni. Egy műkörmös vagy egy pedikűrös munkájához elengedhetetlen egy minőségileg megélezett olló, szike, vagy kés.....A mindennapos használat során eszközeink, még ha a legnagyobb figyelemmel kezeljük is őket, egy idő után megkopnak. Élük eltompul és munkánkban szinte használhatatlanná válnak. 

Áruházunk újonnan bevezetett professzionális bőr- és körömvágó eszközökkel és egy rendkívüli szolgáltatással szeretné segíteni a műkörmös és a pedikűrös szakemberek munkáját. 
Cégünk is maximálisan egyetért a régi, jó közmondással, miszerint a "Jó munkához, idő kell!".... viszont, ha nem a megfelelő eszközökkel dolgozunk, hiába jó az alapanyag..., az összkép nem lesz tökéletes.
Éppen ezért kifejezetten a magas minőségi elvárásoknak vagyunk a hívei. Hiszen egy jó szerszámot csak egyszer kell megvenni és az hosszú évekig szolgálni fogja használóját. Természetesen a megfelelő körülmények, és igénybevétel mellett, illetve rendszeres karbantartást végezve.  

A  szerszámok élezése során a megtompult részek vékonyításával és a lehető legkisebb anyagveszteséggel érjük el, hogy ollójának késének új élet adjunk. Az él tartóssága nagyban függ az anyag minőségétől. Áruházunkban kapható professzionális minőségű eszközök javarész orvosi acélból készültek, amely az egyik legtökéletesebb anyag az ilyen eszközök készítésére. 

Ahhoz, hogy sok-sok éven keresztül minőségromlás nélkül használhassuk eszközünket, időszakosan szükségünk lehet otthoni karbantartásra (pl. olajozás), illetve kések, ollók esetében professzionális minőségben végzett élezésre.  
Annak ellenére, hogy például az olló egy egyszerű eszköz, mégis érdemes vele rendszeresen foglalkozni. Az ilyen, rendszeresen karbantartott vágóeszköz finoman, halkan jár, könnyen nyír, kíméli a kezet. 

Ha Önnek a munkájához elengedhetetlen a professzionális minőségben megélezett eszköz, akkor válasszon minket! Ne kockáztasson! Bízza kései, ollói élezését partnercégünkre! Professzionális minőségben, professzionális gépekkel, modern élezési technikával, számos eszköz, precíz és pontos élezését tudjuk garantálni. 

A következő eszközök élezését vállaljuk igen kedvező áron: 

- Pedikűr szikék, kések 250.-Ft/db
- Köröm és bőrvágó ollók 400.-Ft/db
- Fodrászolló, ritkítóolló 800-1100.-Ft/db
- Nyírógépfejek 1000.-Ft/db
- Háztartási ollók 400 - 800.-Ft (mérettől függően)
- Szabó olló 1100.-Ft
- Karomvágó 500.-Ft/db
- Kések 40.-Ft/cm
- Húsdaráló rostély és kés együtt 790.-Ft/pár
- Metszőolló 600.-Ft/db
- Fűnyírókés 750.-Ft/db (kiegyensúlyozva)
- Gépi gyalukés 45.-Ft/cm
- Körfűrész 40.-Ft/fog

Egyéb eszközök élezése egyedi megállapodás alapján.

Ha szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, az élezni kívánt eszközöket postai úton, vagy személyes felkereséssel van lehetősége eljuttatni cégünkhöz. A szolgáltatást követően Ön szintén postai úton, vagy foxpost automatába fogja visszakapni a megélezett eszközét. A felsorolt árak a postázás költségét nem tartalmazzák! 

Elérhetőségeink: info@nail4U.hu vagy a telefonon a +36204479392 számon.