Szűrés

Termék státusza
Ár
1 695 Ft - 10 290 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Köröm- és bőrvágók

Köröm- és bőrvágók

Ebben a kategóriában a köröm- és bőrvágók találhatók meg. A lábak ápolásához némi rendszeresség és kiváló pedikűreszközök fognak kelleni. Ahogy ügyelsz az arcod, illetve a kezed és a körmeid szépségére, egészségére, éppúgy igényli a figyelmedet a lábad és a lábkörmeid is. A rendszeres gondoskodásnak köszönhetően a láb bőre és a körmök is nemcsak szépek, hanem egészségesek is lesznek.

A professzionális bőr- és körömcsípők, valamint köröm- és bőrollók megfelelő eszközök mindehhez. Minőségi anyaguknak köszönhetően kiemelkedően hosszú élettartamuk mellett minőségüket is sokáig megőrzik.

Tovább

Professzionális pedikűreszközök: köröm- és bőrvágók

A bőrkeményedés, a tyúkszem és az érdes bőr is kellemetlen mind esztétikailag és érzésre is. A kifejezetten lábápoláshoz fejlesztett eszközök, a professzionális bőr- és körömvágók, valamint a bőr- és körömcsípők a megfelelő eszközök, ha lábápolás és pedikűr a cél. Hosszú élettartam, tartós minőség jellemzi ezeket, és precíz munka végezhető velük.

Staleks eszközök

A Staleks eszközök kiváló minőséget képviselnek. Ezek az eszközök az orvosi műtétekhez használt acélból készülnek, amely tartós anyag, nem deformálódik el, nem hajlik meg használat közben, és képes sokáig megőrizni az élét is. A Staleks eszközök soha nem fognak rozsdásodni.  

Fogóik stílusosak és kényelmesek. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően illenek a kezedbe, könnyű mozgatni is, ezért hosszú időn keresztül is anélkül használhatod őket, hogy a kezed elfáradna használat közben.

A precíz munkavégzést segíti a kétoldali gyémántcsúcsú vágófelület, amellyel a legmakacsabb bőrkeményedések is könnyedén eltávolíthatók. Az eszközök kialakítása mellett jól látható a köröm és a kutikula, és a professzionális szalonokban végzett munkák kiváló társa. A Staleks eszközökhöz élezési szolgáltatásokat is kínálunk.

Bőr- és körömvágó ollók

Bőr- és körömvágó ollóinkkal könnyű pontosan és gyorsan dolgozni. Kiváló alapanyagokból készültek, mint amilyen például a sebészeti eszközök előállításához is használt rozsdamentes acél. Ollóink megőrzik formájukat, és hosszú távon is megbízható eszköznek bizonyulnak, professzionális használat esetén is. A legtöbb ollónk autokláv sterilizálóban fertőtleníthető és nem kell attól tartanod, hogy veszít az éléből sterilizálás közben.

Sokféle méretben és többféle ívű heggyel kínáljuk ollóinkat azért, hogy neked minél könnyebb dolgod legyen és minél pontosabb, hatékonyabb munkát végezhess.                                  

Az exkluzív Magnóliavésett mintás bőrvágó ollónak különleges, ívelt hegye van, ami nagyon szép, ovális formát eredményez a körömágynál, a lehető legegyszerűbben, minden nehézség nélkül.

A modern bőrvágó olló vékony, hajlított extraspicc élekkel rendelkezik. Különleges gyűrű kialakítása azokhoz is illeszkedik, akiknek kissé vastagabb ujjakat adott a sors. Klasszikus erős körömvágónkat ajánljuk vastag lábkörmökhöz.

Bőr- és körömcsípők

A hernyórugós körömcsípő biztonságos és könnyű használatot tesz lehetővé. Tökéletesen alkalmas szalonokba, de otthon is nagyon hasznos eszköz. Fertőtleníthető és elegáns megjelenés jellemzi.

A körömcsipesz a vékony vágások szakértője, de a vágás után reszelés javasolt a felületen. 

Köröm-, valamint bőrcsípőink között is megtalálod a méltán elismert Staleks márkájú eszközöket, amelyekre jellemző a magas minőség, a kiváló alapanyag, valamint a tartósság és megbízhatóság egyaránt. Segítségükkel elkerülhető a bőr felszakadása, a vágóélek pedig a legfinomabb részletekhez, nehezen hozzáférhető helyekhez is odaférnek, és lehetővé teszik a pontos vágást.

Eszközeink fertőtleníthetőek, és minden igényt maximálisan kiszolgálnak. Válassz te is minőségi eszközt a munkádhoz vagy akár otthonra!

Tovább