Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Base One Color, Dry Tomato 92#

Silcare Base One Color, Dry Tomato 92#

Silcare Base One Color, Dry Tomato 92#

A Silcare Base One Color, Dry Tomato 92# egy közepesen sűrű, önterülő képességű színes zselé. Magas pigment tartalmának köszönhetően, nagyon jól fed. Könnyen keverhető más zselékkel. Szintkiegyenlítő tulajdonsága, magas kényelmet nyújt a munka során minden szakember számára. A Base One színes zseléket egy modern recept alapján gyártották, amely lehetővé tette a zselé nagyon tartós polimer szekvenciáinak előállítását. 

Bővebben
Kiszerelés :
5 g
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2021.12.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
955 Ft
Egységár: 191 Ft/g

Részletek

A Base One Color termékcsalád egyedi és modern színekből áll. Az itt található színek bátran keverhetők más zselékkel, így a színek terén csak a képzelet szabhat határt. A köröm felületére egy zselés építő ecset segítségével a legcélszerűbb felvinni. Kötési ideje 36W-os UV lámpában 2 perc.

A termék nem tartalmaz akrilsavat, így kedvezőbb hatással van körömlemezre, mint más színes UV zselék. A polimerizációt követően felületén kohéziós réteg marad, amelyet nem szükséges letörölni, csak egyszerűen fedjük fényzselével. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!