Szűrés

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Színes zselék

Színes zselék

A színes műköröm zselé egy UV vagy LED lámpa segítségével megszilárduló, könnyű kezelhetőségéről méltán ismert, népszerű műköröm alapanyag, amelyet ecset segítségével könnyedén felvihetünk a körömre. Rendkívül jelentős szerepe van a köröm díszítésében, hiszen alkalmazásával gyakorlatilag bármilyen elképzelés megvalósíthatóvá válik. Elfelejtheted a lehetetlent és bátran kísérletezhetsz.

Professzionális színes zselék várnak a Silcare - Műköröm Webáruház kínálatában, nem csak akkor, ha profi műkörmös vagy, hanem akkor is, ha otthon varázsolod a körmeidet álomszéppé.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

A szép kezek titka 

A szép kezek titka az ápolt bőr és a szép köröm. Megjelenésünk fontos része, amellyel akarva-akaratlanul, de sokat elárulunk magunkról. Kifejezhetjük egyéniségünket és az aktuális hangulatunkat is, ami természetesen nem csupán a körmeink formájában vagy alapszínében mutatkozhat meg, hanem a körömdíszítésben jut igazán érvényre.

Színes zseléink rengeteg színben és árnyalatban állnak rendelkezésedre, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd. Mindegy, hogy a visszafogottabb színárnyalatok a kedvenceid, vagy a neon színeket kedveled inkább, a világosabb vagy az intenzívebb árnyalatok hoznak lázba, az biztos, hogy színes zseléink között megtalálod a kedvenceidet. Ezekkel a kiváló, professzionális minőségű díszítőzselékkel körmeidet egyedivé, stílusossá és elegánssá vagy akár művészivé is teheted. Az az egy biztos, hogy senki nem fog szó nélkül elmenni egy igazán szép alkotás mellett.

Színes zselék a kínálatunkban

Sugar effect zselénk tökéletes választás a “sugar effect”, vagy más néven “cukorka hatás” könnyű megvalósításához. Színes porcelánpor vagy finom szemcséjű csillámpor alkalmazásával akár gyönyörű 3 dimenziós díszítéseket is elkészíthetsz vele, de az egészen apró részletek kidolgozása is megvalósíthatóvá válik általa.

Többféle színben választható professzionális Geometric zseléink megnyitják az utat a geometrikus minták és művészi formák előtt, rendkívül tartós és igazán különleges kompozíciók érhetőek el a használatával. Csak az ügyességed és rutinod szabhat határt.

Chaméleon zseléink különleges hatást varázsolnak körmeidre. Ezekkel a fixálásmentes zselékkel megvalósíthatóvá válik, hogy egyszerre többszínű legyen a körmöd, átmenetek és minták nélkül. Ugyanis a chaméleon zselé, habár az állandóan változó környezetnek megfelelő színt nem képes felvenni, viszont a ráeső fény szögétől függően más és más színűnek látszik. Elegáns és izgalmas színek várnak.

Ehhez a hatáshoz hasonlót nyújt a Mystic Aurora, de itt nem különböző színt, hanem ugyanannak a színnek más és más árnyalatát láthatod, attól függően, hogy hogyan esik rá a fény. Mindezt ráadásul elképesztő fémes ragyogásban. A legjobban sötét alapszíneken mutat jól.

Sötét színű zselén használva a Galaxy egyedülálló csillogást kölcsönöz körmeidnek, mintha az egész világűr a körmödön rejtőzne.

A Paint zselék nem folynak, nem terülnek, tökéletesen alaktartóak, és a sérüléseknek is jól ellenálló díszítőzselék, amelyek extra magas pigmentációjuknak és kiváló fedőképességüknek köszönhetően a legtöbb díszítőtechnikához nagyszerű megoldást nyújtanak. Még a bonyolultabb minták megvalósításához is tökéletes társnak bizonyulnak. 

Színkollekcióink különböző árnyalatokban érhetőek el, van például piros, barna, pasztell és nyári színkollekciónk is. De különlegesebb hatásokat is könnyedén megvalósíthatsz. A Cat Eye segítségével egyszerűen érhetsz el színátmenetes körömfestést. A Pixel csillámos hatású, a Neon kollekció világít az UV fényben, a Las Vegas pedig valódi hollywoodi ragyogást kölcsönöz.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább