Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 18.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Base One Pastel, Pink 07#

Silcare Base One Pastel, Pink 07#

Silcare Base One Pastel, Pink 07#

A Silcare Base One Pastel, Pink 07# színes zseléje közepesen sűrű, önterülő képességű termék. Magas pigment tartalmának köszönhetően, nagyon jó fedőképességgel rendelkezik. A terméket egy modern receptnek megfelelően hozták létre, amely lehetővé tette a rendkívül tartós polimer láncok elérését. Nagyon jó tapadás és rugalmasság jellemzi. A Base One Pastel termékcsaládra a világos és lágy árnyalatok jellemzők. 

Bővebben
Kiszerelés :
5 g
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
3 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.01.26
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Nincs raktáron
995 Ft
Egységár: 199 Ft/g
Nincs raktáron

Részletek

A lágy árnyalatok mindig divatosak. A Base One Pastel zselé nem tartalmaz akrilsavat, így kedvezőbb hatással van körömlemezre, mint más színes UV zselék. Önszintező tulajdonsága, egyszerű és könnyű felhasználást, magas munkakényelmet nyújt a szakembereknek. Probléma nélkül keverhető más zselékkel, így a színek létrehozásában csak a képzelet szabhat határt.  Kötési ideje 36W-os UV lámpában 2 perc. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!