TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Cleaner, zselé fixáló Kiwi Blue 570ml

Silcare Cleaner, zselé fixáló Kiwi Blue 570ml

Silcare Cleaner, zselé fixáló Kiwi Blue 570ml

A Silcare Cleaner, zselé fixáló Kiwi Blue 570ml egy egyedülálló cleaner tisztító folyadék, finom gyümölcsös illattal, melyet a műköröm építés előtt és a befejező fázisban is használhatunk. Ez a termék hat különböző színben és illattal érhető el áruházunkban, kölönböző kiszerelésekben. 

Bővebben
Illat :
Kiwi
Kézbesítés :
2022.10.07
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
2 100 Ft
Egységár: 3,68 Ft/ml

Részletek

Ezeknek a tisztítószereknek az egyedülálló kollekciója élvezetesebbé és hasznosabbá teszi a köröm zsírtalanításának egyszerű kezelését.

Extrém zsírtalanító hatással van a természetes körömlemezre, amellyel elősegíti a jobb tapadást. Hatékonyan távolít el minden zsírt a természetes köröm felületéről, ami javítja a felhasznált műköröm alapanyagok tapadását, valamint a kikeményedés után megmaradt diszperziós réteget. Használhatod zselés vagy porcelán köröm építése esetén, PolyGél-t használva, vagy akár gél lakkozást megelőzően. 98% isopropyl alkohol tartalmú termék. Ha az előkészítés első fázisaként használod a nail prep folyadék használata elhagyható. Mivel a műköröm építést megelőzően hatékonyan zsírtalanít. 

Használatánál vigyél fel egy kis mennyiségű folyadékot egy törlőlapkára és alaposan töröld le vele a körmöket, különösen az epidermális labrum mentén. A köröm építés befejező fázisában, hatékonyan távolítja el a fent maradó kohéziós (fixálandó, ragacsos) réteget. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek