Szűrés

Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Liquidek

A liquid folyadékok elengedhetetlenek a tökéletes porcelán körmök készítésénél. Tulajdonságaikat tekintve, többféle liquid folyadékot kínálunk vásárlóin részére. Megkülönböztetünk gyorsabb, lassabb, vagy épp közepes reakció idejű liquidet. Illetve áruházunkban elérhető a színezett, úgynevezett Cover liqiud, vagy a hagyományos violet liquid is. A lassabban kötő liquid, inkább a kezdő felhasználók igényeinek, munkatempójának megfelelő választás. De felhasználását tekintve, díszítési munkáknál, az aprólékos részletek tökéletes kidolgozásában is segítségünkre lehet.
A gyorsan kötő, illetve közepes reakció idejű változatát inkább építésre, és gyakorlott felhasználóknak ajánljuk. A Cover Liquid egy rendkívül praktikus porcelán alapanyag, melynek segítségével egyszerűen hozhatunk létre egyszínű nude körmöket, vagy különböző árnyalatú körömágyhosszabbító színeket, clear vagy white porcelán por segítségével. Áruházunkban kapható Liquidek levegőre száradnak!

A Nail4U Webáruház egyedülálló sávos kedvezmény rendszerének köszönhetően, akár 20%-al többet fordíthatsz Liquid vásárlására! Bővebb információ >>>

Tovább