TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Nail Acrylic Liquid Long Action Comfort 50ml

Silcare Nail Acrylic Liquid Long Action Comfort 50ml

Silcare Nail Acrylic Liquid Long Action Comfort 50ml

A Silcare Nail Acrylic Liquid Long Action Comfort 50ml, a tökéletes porcelán körmök készítésére szánt formula. Kiváló modellezési tulajdonságokat nyújt a porcelánporok számára. A kötési idejét tekintve hosszú ható idővel rendelkezik, így pontosabb formázást tesz lehetővé kezdő felhasználók számára is. Levegőn száradó termék, így UV lámpa használatára nincs szükség. 

Bővebben
Kiszerelés :
50ml
Reakció ideje :
hosszú
Kézbesítés :
2022.09.30
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
2 150 Ft
Egységár: 43 Ft/ml

Részletek

A Nail Acrylic Liquid Long Action Comfort tökéletes porcelán virágok és díszitések készítésére is. A Liquidben található összetevők, garantálják a sárgulás megakadályozását, és ez a garancia a színtartósságra is. Ez a termék kompatibilis minden más porcelánporokkal. 50 ml-es biztonságosan záródó fém palackban kerül forgalomba. Mivel ez egy nagyon illékony termék, a felhasználáshoz egy nagyon kevés mennyiséget szükséges kitölteni egy üveg vagy porcelánedénybe. A színe lila árnyalatú. Gyors ható idejű változat, így porcelán köröm építésében gyakorlatlan vagy kezdő szakemberek számára ajánlott. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek