TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Nail Acrylic Liquid Short Action Comfort 120ml

Silcare Nail Acrylic Liquid Short Action Comfort 120ml

Silcare Nail Acrylic Liquid Short Action Comfort 120ml

A Silcare Nail Acrylic Liquid Short Action Comfort 120ml, a tökéletes porcelán körmök készítésére szánt formula. Kiváló modellezési tulajdonságokat nyújt a porcelánporok számára. A kötési idejét tekintve rövid ható idővel rendelkezik. Így a reakció időt, figyelembe véve, gyakorlott felhasználók számára ajánlott. Levegőn szárad, így UV lámpa használatára nincs szükség. 

Bővebben
Kiszerelés :
120ml
Reakció ideje :
rövid
Kézbesítés :
2022.09.30
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Utolsó darabok!
3 950 Ft
Egységár: 33 Ft/ml

Részletek

A Nail Acrylic Liquid Short Action Comfort folyadékban található összetevők, garantálják a sárgulás megakadályozását, és ez a garancia a színtartósságára is. Ez a termék kompatibilis minden más porcelánporokkal. 120 ml-es biztonságosan záródó fém palackban kerül forgalomba. Mivel ez egy nagyon illékony termék, a felhasználáshoz egy nagyon kevés mennyiséget szükséges kitölteni egy üveg vagy porcelánedénybe. A színe lila árnyalatú. Rövid ható idejű változat, így porcelán köröm építésében nagyobb gyakorlattal rendelkező szakemberek számára ajánlott. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek