Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Pure Line Sugar Effect Gél

Silcare Pure Line Sugar Effect Gél

Silcare Pure Line Sugar Effect Gél

A Silcare Pure Line Sugar Effect Gél, egyedülálló, tökéletesen fehér, fixálást nem igénylő UV zselé, mely kifejezetten a "sugar effect" (cukorka hatás), és különböző vékony díszítő motívumok, könnyű és gyors elkészítéséhez lett kifejlesztve. Színes porcelánporokkal, vagy finom szemcséjű csillámporral kombinálva, látványos 3 dimenziós díszítések készíthetők vele. Akár kifejező motívumokat, vagy apró részleteket is nagy pontossággal lehet elkészíteni a Silcare Pure Line Sugar Effect gél használatával.

Bővebben
Kiszerelés :
10g
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
3 perc
Konzisztenciája :
Közepesen sűrű
Kézbesítés :
2022.07.05
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
3 195 Ft
Egységár: 320 Ft/g

Részletek

A Pure Line Sugar Effect Gél-t erős tapadás, nagy hatékonyság, tökéletes fedőképesség és egyszerű alkalmazás jellemzi. A teljes kötést követően a felületén nem képződik diszperziós réteg.
Használat módja: A zselét megfelelően előkészített és fényzselével fedett körmökre vigyük fel, vékony körömdíszítő ecsettel. Az elkészített mintát még köttetés előtt szórjuk be színes porcelán porral, nagyon finom csillámporra vagy fényporral. UV lámpa alatt 3 percig, vagy LED lámpa alatt 30 másodpercig  köttessük. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!