Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Violet Liquid 1 Liter

Violet Liquid 1 Liter

Violet Liquid 1 Liter

A Violet Liquid 1 Liter, közepes reakció idejű, levegőre kötő porcelán liquid. Lilás színét az UV védelmet biztosító adalékanyag okozza, melynek köszönhetően elkerülhető a sárgulás, illetve a hatására a francia fehér körömvég is vakítóan fehér lesz. Bármilyen típusú építő porcelán porokkal, valamint színes porcelánporral alkalmazható. Kezdő és gyakorlott felhasználóknak is ajánlott. 
A leggazdaságosabb kiszerelés!!!

Bővebben
Kiszerelés :
1 liter
Reakció ideje :
közepes
Kézbesítés :
2021.12.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
15 725 Ft
Egységár: 16 Ft/ml

Részletek

Ez a Violet Liquid akár kezdőknek is tökéletesNéhány percig felhasználható a vele készült porcelán massza. Így pontosabb körömformázást tesz lehetővé, vagy akár az időigényesebb mozzanatok, mint például a mosoly vonal kialakítása, vagy egy gyönyörű akrilvirág elkészítése is könnyedén megoldható vele. A terméket nagyon enyhe illat jellemzi és a színe halvány lila. Ez a liquid, porcelán porokkal kombinálva egy rendkívül rugalmas anyag létrejöttét eredményezi. Az érzékenyebbek számára fontos tulajdonsága a terméknek, hogy MMA (metil-metakrilát) komponens nélkül készült. A folyékony monomerek kategóriájának felső polcán található. Nem kristályosítja a porcelán porokat.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!