TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Blog

A Silcare cégről

Nail4U
Nail4U
2017.08.09 08:02
A Silcare cégről

Áruházunk virtuális polcain található termékek jelentős részét a Silcare cég által gyártott termékek teszik ki. Bizonyára sokaknak kevésbé ismert a Silcare márkanév, ezért szeretnénk néhány mondatban bemutatni ezt a céget....

A Silcare kozmetikai cég 2003 óta működik lengyelországi székhelyén. Itt található a gyár, ahol a legújabb gyártási technológiával készítik a minőségi alapanyagokat. Továbbá a laboratórium, a logisztikai- és irodaközpontjuk is itt található. Sok száz főből, tapasztalt munkatársakból álló csapat segíti a munkát, nap mint nap. 

A Silcare cég azon modern vállalatok közé tartozik, akinek elsődleges célja az innovatív megoldások, innovatív ötletek bevezetése. Céljuk, hogy támogassák az olcsó, de jó minőségű termékeket. Hozzáférhetővé tegyék széles körben szakmai felhasználóknak. Kiépítettek egy exkluzív kozmetikai vonalat, amely megfelel a minőségi és esztétikai igényeknek. Ezáltal tudják garantálni ügyfeleiknek, a minőséget, a megfizethető árakat. 

Szeretnék, ha minden vásárló egy kiváló minőségű terméket kapna, amely nem rosszabb, mint bármelyik vezető nyugati cég által kínált termék, de összehasonlíthatatlanul alacsonyabb áron.

A cég több éve jelen van a piacon, így a termékeket már sok ezer felhasználó értékeli pozitívan, magas minőségük, esztétikus vonzerejük, barátságos áraik tekintetében.

A cég további fejlesztéseket, bővítéseket tűzött ki céljául, amellyel az eddig is széleskörű választékot, tovább kívánják bővíteni.

A Silcare márkás termékeket a cég soha nem tesztelte állatokon. A fejlesztéseket, a tanulmányokat, a felhasználó szakemberek tapasztalatai, véleményei alapján, bőrgyógyászati kutatások és szakosodott intézmények bevonásával készítik a cég mérnök szakemberei.

Reméljük téged is hamarosan az elégedett felhasználok között köszönthetünk!

Célunk: Magyarországon is, széles szakmai körökben megismertetni ezt a  kiváló minőségű, pénztárcabarát árakon beszerezhető, minőségi alapanyagot. 

Ha kipróbálod, imádni fogod!!