Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Blog

A töretlenül népszerű francia manikűr

Nail4U
Nail4U
2021.05.14 17:46
A töretlenül népszerű francia manikűr

A francia manikűrt évek óta támogatja a szolid körmöket kedvelők hű csoportja. Ez a módszer a köröm díszítésének rendkívül elegáns és univerzális módja. Tökéletes viselet akár munkához, akár a nem hivatalos alkalmakhoz is. A klasszikus francia megjelenéssel díszített köröm kivételesen szép és természetes. Az ilyen típusú körmöket nagyon lelkesen választják a menyasszonyok, mivel tökéletesen illeszkedik az esküvői stílushoz. A francia manikűr most visszatér. A modern trendek azonban egy kis változatosságot adtak hozzá. Eláruljuk, hogyan néz ki a francia köröm új verzióban.

A klasszikus francia manikűr

Valószínűleg mindenki tudja, hogy néz ki a klasszikus francia manikűr... A fehér körömvégek rendkívül elegáns kombinációja a körömlemez többi részének bézs, világos rózsaszínű vagy barack színével. Ez évek óta a köröm festés elterjed és kedvelt módszere. A tökéletes hatás elérése érdekében érdemes olyan speciális sablonokat, vagy ecseteket beszerezni, amelyek lehetővé teszik a köröm végének gondos és egyenletes festését még kevésbé tapasztalt szakemberek számára is. Ahhoz, hogy a klasszikus francia manikűr fenomenálisnak tűnjön, ügyel arra, hogy megfelelően készítsd elő a körmöket. Óvatosan távolítsd el a kutikulát, és add meg a körmöknek a tökéletes ovális, mandula vagy szögletes formát. Pont olyat, amilyet szeretnél. Ne feledd, hogy a szép ápolt megjelenéshez megfelelően hidratáld a kezek bőrét is. 

Egy kicsit színes klasszikus francia körmök

A francia manikűr különféle színváltozatai nagyon divatosak manapság. Ez egy fantasztikus változat, amely tökéletes a mindennapi használatra, vagy akár egy vidám nyaralás során. Az egyik gyakran használt módszer a szín hozzáadása. Fehér körömvégek helyett arannyal, ezüsttel vagy bármilyen neked tetsző színnel készítheted. A körömlemez körömágyi részén pasztell színeket használj. De mindenképp figyelj, hogy a színek tökéletes harmóniában legyenek. A jól kiválasztott színekkel, a klasszikus francia körmöknek az efféle módosítása tökéletesen élénkíti a köröm megjelenését. 

Francia manikűr és a csillogás

A körömdíszítő termékek között számos ötletet találsz, amely lehetővé teszi, hogy egy kis csillogást adj a klasszikus francia manikűrnek. A különböző díszítő kövek, a csillámporok, a szebbnél szebb hatást kölcsönző effekt porok és matricák nagy választéka végtelen lehetőséget nyújt egy francia manikűr díszítéséhez. Segítségükkel látványos "ékszerhatást" kaphat a köröm. Nagyon gyakran apró, fényes formák, gyöngyök vagy kristály díszítőkövek kombinációját használják az esküvői stílushoz. A klasszikus francia manikűr remekül érzi magát fényes kiegészítők társaságában. Az ilyen körmök tökéletesek az alkalmi ruhákhoz. 

Variációk a klasszikusokkal

A klasszikus francia manikűrt szigorúan meghatározott színek jellemzik. Remek ötlet ragaszkodni ezekhez a színekhez, de kissé más formában. A körömágyi résztől határozottam elválasztott körömvég helyett választhatod a színek egyenletes átmenetének hatását. Egy ilyen színátmenet rendkívül elegánsnak tűnik. További érdekes ötlet lehet a fordított francia. Ebben az esetben a fehér rész a kutikula irányából indul és a szabadszél felé képez átmenetet a nude színekkel.