Szűrés

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Alapozó és Fedő zselék

Alapozó- és fedőzselék

Mi mindenre jó egy minőségi zselé? Gyakran kezdő szettekben is találsz a műköröm alapanyagok között egy (vagy több) zselét, amivel kapcsolatban néha bizonytalanság van a tekintetben, hogy pontosan mire is tudod használni? Ezeket a zseléket elsősorban két nagy csoportra bonthatjuk. Így az épített műkörmökhöz és a gél lakkokhoz való termékeket különböztetjük meg. Ezeken a csoportokon belül, további három csoportra bonthatjuk, az alapozó- és a fedőzselékre, illetve azokra, amelyek alapozó és fedő használatra egyformán alkalmasak.

A szakemberek jól tudják, hogy a professzionális zselék számtalan technikához nélkülözhetetlenek, sokhoz pedig ajánlottak.

Tovább

Alapozó- és fedőzselék a kínálatunkban

Az alapozó- vagy alapzselék elsősorban a kiváló tapadást valósítják meg. Ráadásul ez mindkét oldalukon egyformán igaz, tehát egyrészt a körömhöz tapadnak, másrészt pedig a rá kerülő anyagok is stabilan kötnek hozzá. Éppen ezért elengedhetetlenek ahhoz, hogy tartós eredményt érhess el. Az alapzselék elfedik a körömlemezen lévő hibákat, s óvják azokat a különféle sérülésektől is.

Fontos figyelned arra, hogy a zselék közül egyes termékek kifejezetten csak körömépítéshez, míg mások géllakk alá is használhatóak. A különbség abban rejlik, hogy oldható vagy nem oldható anyagról van-e szó. Illetve rugalmasságban is jelentős a különbség a két anyagcsoport között.

A nem oldható alapzseléket csak műkörmök építéséhez használd! Minden termék mellett részletes leírást olvashatsz és azt is jelöltük, hogy milyen felhasználásra javasoljuk. A savmentes változatok már nagyon kíméletesen bánnak a saját körmökkel, az arra érzékeny vendégeknél mindenképpen ez lesz az előnyösebb választás. Színtelen, valamint rózsaszín és bézs árnyalatokat is választhatsz. Utóbbiak mellett akár a további színek felvitele is feleslegessé válhat.

Az extra rugalmas, selyemszálakat is tartalmazó termékeket géllakkozáshoz és építéshez is javasoljuk. A tejes rózsaszín színnek köszönhetően akár feleslegessé teszi a további rétegek felvitelét. Természetesen csak akkor, ha ez a szín megfelelő alap a rákerülő díszítéshez. A sűrű és önterülő zselével könnyű a munka, és a sérült vagy extrán gyenge körömlemezhez is nagyon jó választás, mivel erősíti a körmöt, kitölti a rajta lévő hibákat, és egyáltalán nem okoz égő érzést.

A vitaminos, oldható alapzselék nem csak óvják, hanem vitaminokkal és keratinnal is táplálják a körmeidet. Önterülésüknek köszönhetően a C ívet is könnyedén kialakíthatod velük és újratöltheted a körmeidet.

Az akár pumpás kiszerelésben is kapható hybrid zselék ráadásként még aminosavakban is gazdagok, s sablonos építéshez és géllakkozáshoz is tökéletesek, a színes változatok önmagukban is gyönyörű végeredményt kínálnak. Fedőzseléként is használhatod őket. A hybrid zselék ápolnak, erősítenek és gyönyörűvé tesznek, miközben elképesztően tartósak.

A fedőzselék rugalmasak és biztosítják, hogy a színek ne fakuljanak ki vagy kopjanak meg. Nem engedik, hogy besárguljon a köröm, és nem változtatják meg a színét, de igazi mélységet kölcsönöznek neki. Egyes típusok ellenállnak a vegyi anyagoknak is, így nem lesz probléma otthon a takarítással sem, a körmök csodásak maradnak.

A fedőzselék óvják az elkészült felületet a különféle sérülésektől. Fixálást igénylő és fixálásmentes változatok is elérhetőek. Egyes fényzseléket kifejezetten javaslunk pigmentek és effect porok használatához. Érdemes elolvasnod a részletes leírásokat!

Fedőzselék típusai

Magas fényű, csillogó vagy kifejezetten ragyogó fajták közül válogathatsz, de selymes, matt felületet is kialakíthatsz. Akár akrilgélekhez, géllakkokhoz, zselés és porcelán műkörmökhöz egyformán, univerzálisan használható termékeket is találsz. Sötétben világító fedőlakk is vár, ha szereted a különlegességeket.

Tovább