Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Színárnyalat
Konzisztenciája
Ár
1 150 Ft - 3 100 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Alap zselék

Alap zselék

Alapozó termékek esetén az ember hajlik arra, hogy kispórolja őket a munkából, s ez az élet minden területére igaz, hiszen ez az a rész, ami nem látszik. Az alap zselék azonban egyes helyzetekben egyenesen nélkülözhetetlenek, míg máskor “csak” a tartósan szép eredmények elérését biztosítják.

Válogass kedvedre az akár savmentes és hypoallergén termékeink között, miközben a legújabb innovációkat és a legfantasztikusabb eredményeket hozó alap zseléket alkalmazhatod, annak érdekében, hogy a lehető legjobb tapadás, valamint legszebb eredmény elérhető legyen számodra. Nézz szét kínálatunkban!

Tovább
 

Alap zselék széles kínálatával várunk

Aki egy kicsit is jártas a műkörmök, valamint a szépen elkészített körömdíszítések világában, az tudja, hogy nem elég a minőségi alapanyag, ha nincs meg a megfelelő, egymás után következő lépések szakszerű kivitelezése. Perfekcionisták előnyben, ha ezt a szakmát választanák, illetve a saját körmeik elkészítése mellett tennék le a voksukat.

Emellett természetesen az is nagyon fontos, hogy olyan anyagokkal, színvonalas alapozó és fedőzselékkel dolgozzunk, amelyek képesek arra, hogy valóban támogassák munkánk sikerét. Nyilván senki számára nem különösebben meglepő, hogy ez azt jelenti, hogy élünk a legújabb innovációk nyújtotta előnyökkel, valamint megbízható gyártók termékeit választjuk.

Ezek között pedig már biztosan mindenki megtalálja a maga, illetve vendégei számára nyújtható legideálisabb megoldásokat. Nézzük is a kategória kínálatát!

Hypoallergén megoldás, extra érzékenység esetén

A Nail4U Hypoallergenic Graphen Pro Base ideális konzisztenciájú, könnyen kezelhető anyag, amely kiemelkedő tartósságot biztosít, s kifejezett rugalmassága kedvez a körömdíszítés hosszú élettartamának is. Ezzel az egyedülálló formulával valóban elérhető a 4 hétig is fennmaradó géllakk!

A leggyakrabban problémásnak, allergénnek ítélt anyagoktól mentes ez a termék, így azoknak is érdemes próbát tenni vele, akiknél eddig nem sikerült olyan megoldást találni, amelyre ne lettek volna érzékenyek. Nagyon fontos, hogy szalonban használva nemcsak a vendéget óvja, hanem a műkörmöst is!

Silcare Color it! Premium Hard Builder Gel

Szándékosan a nevet adtuk meg címként, hiszen elég sokat elárul már önmagában is erről a fantasztikus termékről, amely többféle színárnyalatban elérhető, mint a Clear, a Pink, a Light Pink, a Dark Pink, a Beige Pink, valamint a Light Beige Pink.

Ez az erősítő alap abban emelkedik ki a többiek közül, hogy kifejezetten arra készült, hogy hatékonyan erősítse a körmöket. Talán nem is gondolnád, de ha csak kisebb helyreállításokra vagy körömhosszabbításra van szükség, akkor is kifejezetten érdemes bevetned. Ezzel a termékkel elérhető a lehető legjobb tapadás, még extra gyenge saját körmökön is!

Claresa Rubber Base

Ez a kifejezetten széles szín-, illetve árnyalatskálát felvonultató termékcsalád szintén a speciális igények kielégítésére született. A gyönyörű árnyalatokkal akár egy francia manikűrhöz, akár egy baby boomer technikához megfelelő alapot biztosítanak.

Még több termék közül válogathatsz!

Mindez pedig a kínálatunknak csak egy egészen apró töredéke! Hiszen vár rád a Nail4U Build it Brush Gel, a Clavier H!BRID Base Coat, az Extreme Connector UV Glue, a Silcare Blonder Gel, a 10in1 Revolution Hybrid Gel, a Silcare Color it! Base&Top, az NTN Extra Base, a Jelly Structure Base és a Molly Lakk Milky Way alap, valamint ezeken felül is számos prémiumminőségű termék!

Kattints a kiszemelt termékekre, és ismerd meg őket alaposabban! Sok helyen videókkal is készültünk, s biztosak vagyunk abban, hogy a vásárlói tapasztalatok is hasznosak lesznek!

Tovább