Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Konzisztenciája
Ár
1 150 Ft - 3 650 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Fedő zselék

Fedőzselék

A műköröm építéséhez, a körmök díszítéséhez számos dologra szükség van, ilyenek például az oldalon található fedőzselék is. Ezek nélkül elképzelhetetlen a tökéletes köröm, hiszen alkalmaznunk kell őket befejező lépésként, amennyiben tökéletes felületet, s persze valóban tartós eredményeket szeretnénk elérni.

Amennyiben megfelelő minőségű fedőzselékkel dolgozunk, nem kell tartani attól, hogy minden apró karcolás tönkreteszi a gyönyörű, elkészült munkát. Természetesen a minőség mellett a fedéshez használt alapanyag rugalmassága is döntő szempont lesz. Nézd meg kínálatunkat, s válassz kompatibilis, kiváló eredményeket hozó termékeket!

Tovább

Zselére márpedig szükség van! 

Gyakorlatilag akármilyen feladatot végzünk, akármilyen anyagokkal dolgozunk, a zselé olyan anyag, amelyre mindenféleképpen szükségünk lesz. Legyen szó akár porcelán műkörmök készítéséről és díszítéséről, vagy egy egyszerűbb géllakkos technikáról, az alapozó- és fedőzselék kihagyhatatlanok a munka során.

Mindenki, aki némileg jártas a körmök világában, az tudja, hogy az egyik titok a minőségi alapanyagok használatában és azok kompatibilitásában, a másik pedig abban rejlik, hogy a készítésük során nem feledkezünk meg egyetlen lépésről sem. Mindegyik elengedhetetlen, ha valóban szép és tartós körmöket, akár műkörmöket, akár díszítést szeretnénk alkotni.

Szerencsére a ma elérhető alapanyagok lehetővé teszik, hogy ha mindegyik szempontra alaposan odafigyelünk, akkor minden esélyünk megvan, hogy valami valóban gyönyörűt alkossunk, amit aztán sokáig büszkén viselhetünk. Mivel a körmök azontúl, hogy gazdagítják személyiségünket, megmutatják nőiességünket, s abszolút távlatokat nyitnak az önkifejezés terén, az ápoltság fontos részének is számítanak, viszont mindannyian véges szabadidővel rendelkezünk, amely saját magunkra fordítható, ezért kiemelt jelentőséget kap a minél hosszabb élettartam, ami jó minőség esetén ma már hetekben mérhető.

A fedőzselék is széles választékban érhetők el nálunk!

Az O.NAIL kínálatában vár a Mega Strong, a Hollywood Top Coat és a Bel Air. Míg az első az ereje mellett nemcsak tartósságával, hanem vakítóan fényes befejezéssel is csábít, addig a multifunkcionális Hollywood milliónyi apró csillagként ragyogtatja fel a körmöket. A Bel Air is Shimmer csillogó részecskékkel csábít, de emellett különleges lilás árnyalatával kiemeli az eredeti színeket, miközben teljesen új karakterbe öltözteti.

A Clavier H!BRID Hero Shield Top NO WIPE további fixálás nélkül is tökéletes eredményt garantál, s egészen egyedi, nedves hatással fűszerezi meg a végső hatást.

A Doctor Top kínálatában elérhető a jól megszokott sérülésektől mentes hatás, míg a Rubber Edition anyagával fog ámulatba ejteni, ami elképesztően rugalmas végeredményt biztosít. Valódi innováció, amely mindenképpen megérdemel egy próbát.

A Silcare elhozza neked a Base One Shining mellett a Silcare Color It! Base&Top változatot, amely egyszerre funkcionál géllakk alap- és fedőbevonatként. A Silcare Cosmic Dust Dry Top a csillámló fedőlakkok táborát erősíti, míg a Silcare Eggshell Effect Dry Top az izgalmas tojáshéjhatással hoz majd lázba. A Silcare The Garden Of Colour Dry Top fényzselét pedig azért fogod nagyon szeretni, mert egyformán tökéletes géllakkra, porcelán alapanyagra és zselé fedésére is. 

Ez természetesen csak egy kis szelete a teljes választéknak, ezért érdemes végignézned a teljes kínálatot! A termékekre kattintva részletes leírásokkal segítünk választani, hogy mind az alkalmazás, mind a kompatibilitás terén a lehető legtökéletesebb megoldásra találj rá. Nézz körül alaposan!

Tovább