TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Blog

Elképesztő körmök

Nail4U
Nail4U
2018.06.07 15:56
Elképesztő körmök

A hosszú körmök nagyszerűek, szépek és ízlésesek. Ez a stílus tökéletes, ha merész megjelenésre vágyunk. De léteznek olyan extrém formák is, amelyek alkalmatlanok hétköznapi viselésre. Te kipróbálnád....?

A hosszú körmök nagyszerűek, szépek és ízlésesek. Ez a stílus tökéletes, ha merész megjelenésre vágyunk. De léteznek olyan extrém formák is, amelyek alkalmatlanok hétköznapi viselésre. Ezek igazi művészi kivitelezésű munkák és jellemzően versenyekre vagy katalógus fotózásra készülnek.

Ezeket a körmöket nemigazán a praktikum jellemzi. Az ilyen alkotások sokszor már nem a közönséges „körömművészet” kategóriájába tartoznak. Ezt a stílust mi úgy neveznénk, hogy a „szépség, a fantázia és az innovációk ünneplése”, ahol a technológia és a szenvedély találkozik. Ez a művészet, a körömépítést teljesen új szintre emeli és bizonyítékként szolgál mindenki számára, hogy ebben a szakmában nincsenek határok.  

Hazánkban nem igazán jellemző, de több európai országban rendszeresen rendeznek különféle kiállításokat, versenyeket, ahol az ilyen elképesztő stílusú körmök mutatkoznak be. Egyes országokban, még külön szalonok is specializálódtak az ilyen művészi alkotások készítésére. Bár biztosan az ilyen szolgáltatók munkáját nem a háziasszonyok veszik igénybe, de azért részünkről   felmerül a kérdés, aki ilyen körmöt visel milyen alapvető, hétköznapi problémákba ütközhet?

Bár ezek a körmök igazán csodálatos műalkotások, de azért a személyes higiénia kezelése sok esetben „balesetveszélyes” vagy esetleg halálos is lehet. :)

Szívesen készítenél te is ilyen extravagáns körmöket?

Ahhoz, hogy ebben a szakmában sikereket érhessünk el, fontos, hogy megfelelő motiváció vezessen minket. Mindig kellenek az apró sikerélmények. Ha úgy érzed, hogy számodra már nem elég inspiráció egy „szalon köröm”, és szeretnéd kipróbálni magad egy ilyen extravagáns köröm elkészítésében, ebben segítségedre lehetünk, hiszen Nail4U webáruházban minden szükséges anyagot megtalálsz, ami kellhet egy ilyen művészi munka során.