Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
655 Ft - 2 500 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Előkészítők

Előkészítők

Előkészítő folyadékok, avagy a valóban tökéletes körmök mögött rejlő alapanyagok, amelyekkel elérhetővé válik a professzionális végeredmény, amelyben azután valóban heteken keresztül gyönyörködhetünk.

Profi műkörmösként ez nem is kérdés, de laikus, otthoni körömszobrászként előbb vagy utóbb biztosan felmerül a kérdés, vajon mitől annyira más az otthonunkban elvégzett körömszépítés ahhoz képest, amelyet a szalonokban kapunk. Az egyik válasz abban rejlik, hogy nem hagyunk ki semmilyen fontos lépést a folyamatból, míg a válasz másik részét abban fedezhetjük fel, hogy minőségi alapanyagokat választunk.

Tovább

Rólad mit árulnak el a körmeid?

Az ápoltság alapvetően rendkívül fontos, legyen szó akár egy randevúról, a nagy Ő megtalálásáról vagy egyszerűen egy jó állás megszerzéséről. Amilyen mértékben árulkodnak rólunk az alkalomra választott ruháink, épp olyan sokat mondó az is, hogy az arcunkon kívül hogyan gondoskodunk a kezeinkről és természetesen a körmeinkről. Az előkészítő és segéd folyadékok segítenek minket a professzionális eredmények elérésében.

Ráadásul mivel a kezünket nyújtjuk minden egyes ismerkedésnél legelőször, ezért a kezek ápoltsága még nagyobb jelentőséget kap.

Nemcsak negatív hatásai lehetnek ezeknek, hanem éppúgy számolhatunk a pozitív következményekkel is. Mivel a gondozottságon, precizitáson felül a rendezett helyzet arról is árulkodik, hogy milyen viszonyt ápolunk saját magunkkal, illetve a pozitív visszajelzések révén abban is biztosak lehetünk, hogy nőni fog a magabiztosságunk is, ezért számos pozitív hatást vehetünk biztosra, ha nem sajnáljuk az időt és a gondoskodást a kezeinktől, körmeinktől sem. 

Ráadásul ez ma már egyáltalán nem kell, hogy napi szintű feladatot jelentsen számunkra. Hiszen a szép körömdíszítés akár heteken keresztül díszítheti körmeinket, legyen szó akár a saját körömlemezeinkről, akár az épített műkörmeinkről. Az utóbbiak ráadásul manapság már a megszólalásig utánozzák az eredetiket. Ez természetesen azt is jelenti, hogy bárkinek lehet tökéletes megjelenése, ha elegendő energiát fordít rá.

Ismerd meg kínálatunkat!

Az előkészítő folyadékok között sokféle termékkel várunk. Megtalálhatod a tapadást növelő Nail Fixet, ahogy többféle bőroldó gélt is. A HELP TO… termékcsaládon belül a sima primer, a zselés primer, valamint a gombaellenes körömápoló is elérhető ezen a kategórián belül.

Savmentes és savas primer folyadékokkal is várunk, sőt, még vitaminokkal dúsított készítményekre is rálelhetsz az oldalon. Ugyanitt vásárolhatod meg a körömlemez zsírtalanítására és dehidratálására szolgáló Prep folyadékokat, valamint az izopropil alkoholt egyaránt. Nézz körül minőségi készítményeink között!

Előkészítő segéd folyadékok

A minőségi előkészítő segéd folyadékok tipikusan azok a hozzávalók, amelyek elengedhetetlenek akkor, ha valóban tökéletes eredményekre vágyunk. Ezekkel megvalósíthatjuk a levegősödéstől mentes tökéletes körmöket. A megfelelő és precíz, gondos előkészítés fogja garantálni azt, hogy valóban heteken keresztül is élvezhessük gyönyörű körmeinket.

Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen szerepet, funkciót töltenek be ezek a termékek? A válasz egyrészt abban rejlik, hogy képesek tökéletesen zsírmentesíteni a köröm felületét, ezáltal sokkal jobb tapadást, valamint tartósságot érhetünk el velük. Másrészt ezekkel az alapanyagokkal a körömlemez dehidratációját is elvégezzük egyetlen lépésben, amely a későbbiekben fontos tényező lesz a hosszú élettartamú körömdíszítést tekintve.

Tovább