Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
1 690 Ft - 2 295 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Fertőtlenítőszerek

Fertőtlenítőszerek

Ebben a kategóriában a fertőtlenítőszereket találod. A körömápolás és -díszítés, illetve műköröm építésének feladatai során rengeteg különböző anyagot használunk, s talán sokan nincsenek tisztában vele, de a körömlemez és a környéke igazán érzékeny területnek számít.

Azonban ez csak az egyik oka annak, hogy munka közben kiemelt figyelmet kell fordítani az alapos tisztításra. Hiszen emellett azzal is számolni kell, hogy már egy egészen apró sérülés esetén is olyan fertőzés léphet fel, ami később akár sebészeti beavatkozást is igényelhet. A gondos fertőtlenítés minden műkörmös alapvető feladata, oldalunkon ehhez találsz tökéletes készítményeket.

 

Tovább

A fertőtlenítőszerek nélkülözhetetlenek

A segéd folyadékok közül a fertőtlenítőszerek az egyik legfontosabbak, hiszen arra szolgálnak, hogy megóvják egészségünket. Alapos fertőtlenítés nélkül ugyanis akár egy apró karcolás a körömágyon is borzasztó következményeket vonhat maga után.

A legkisebb sérülések is alkalmasak lehetnek arra, hogy fertőzés, gyulladás, sőt, akár gennyes elváltozás alakuljon ki. Ez azonban nem fordulhat elő, ha a fertőtlenítés helyesen és gondosan történt.

Mi mindent kell fertőtleníteni? Először is, ne feledkezzünk meg a munkaterület tisztán tartásáról, majd fertőtlenítőszerrel történő kezeléséről sem. Ez nem csupán igényességünkről árulkodik, hanem a biztonságos környezetnek is az alapja. Nem elég kizárólag a felületekkel foglalkozni! Hozzájuk hasonló precíz törődést igényelnek a munkák során alkalmazásra kerülő eszközök is, amelyek ráadásul közvetlenül érintkeznek az érzékeny bőrrel, amit szintén fertőtleníteni kell.

Milyen hibákat követhetünk el?

  • Kihagyjuk a fertőtlenítés lépéseit a munkafelületen.
  • Nem fertőtlenítjük az eszközöket.
  • Nem várjuk ki a fertőtlenítőszerek hatóidejét.
  • Nem mosunk kezet.
  • Nem kérjük meg a vendéget, hogy mosson kezet.
  • Nem gondoskodunk mindkettőnk kezén a bőrfertőtlenítő gondos használatáról.
  • Nem kezeljük a véletlenül megsérült bőrfelületet, sem a baleset után, sem azután, hogy végeztünk a körmökkel.

Nem baj, ha azzal is tisztában vagyunk, hogy ez egyáltalán nem kizárólag egyszerű kellemetlenséget vagy a vendég elvesztését jelentheti, hanem azt is, hogy akár peres ügy is lehet belőle, amit nyilvánvalóan mindenki szeretne elkerülni. Az előrelátó és precíz fertőtlenítőszerek választásával és használatával ez maradéktalanul kivitelezhető, s elkerülhetjük a felesleges kockázatokat.

Fertőtlenítő szappan

A kézmosás során javasolt már eleve fertőtlenítő szappant alkalmazni, ehhez javasoljuk Clarasept termékünket. Széles spektrumú szer, ami nagyon fontos szempont a megbízható fertőtlenítőszerek kiválasztása során, hiszen kizárólag így lehet valóban magas védelmet kínáló készítményekről beszélni. A Clarasept például fungicid, tuberkulocid, de baktérium és vírusellenes termék is egyben. A hatás kialakulásához szükséges idő fél perc, de a tuberkulocid hatékonyság eléréséhez 1 egész percnyi várakozás szükséges. Lemosni értelemszerűen csak a hatóidő letelte után szabad.

Bőrfertőtlenítés mesterfokon

A Clarasept kéz- és bőrfertőtlenítő gélje inaktiválja a vírusokat és baktériumokat, illetve fungicid és tuberkulocid hatással is rendelkezik, ahogy a folyékony szappan is. A helyes használathoz 5 ml-nyi adagot kell felhasználni, s ezt legalább fél percen keresztül a bőrbe dörzsölni.

Precíz felületfertőtlenítés

A Schülke fertőtlenítője már egy eleve azonnal alkalmazható oldatot tartalmaz, amelyet így könnyen és gyorsan használhatunk. Nagyon széles spektrum jellemzi, ezért kifejezetten hatékony termék, amelynek ráadásul mindössze az 5 perces hatóidejét kell kivárni ahhoz, hogy biztonságban dolgozhassunk.

Tovább