Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Izopropil alkohol

Izopropil alkohol

Izopropil alkohol

Az Izopropil alkohol egy univerzális készítmény a körmök zsírtalanítására és tisztítására körömépítést, gél lakkozást megelőzően. Növeli a felhasznált anyagok tapadását a körömlemezhez. A magas alkoholkoncentráció nagy hatékonyságot biztosít.

Bővebben
Kézbesítés :
2022.01.20
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
750 Ft
Egységár: 7,50 Ft/ml
Kiszerelés :

Részletek

Az Izopropil alkohol használatával kiküszöbölhetőek a tapadási problémák. Nagy hatékonyságú zsírtalanító és vízelvonó tulajdonsága segíti a körmös szakembereket a precíz előkészítés során. Használati útmutató: A hígítatlan folyadékot egy vattakorongra csepegtetve, vidd fel a természetes köröm felületére, majd töröld át vele alaposan. Használhatod a természetes körömlemeznél előkészítés során, vagy akár az elkészült körmöknél az UV alapanyagok kohéziós rétégenek a letörlésénél is.

Figyelmeztetések: Csak professzionális használatra való. Tűzveszélyes! Tartsd távol hőtől és tűztől. Csak jól szellőző helyen használható. Rendeltetésszerűen használd, kerüld a bőrrel és szemmel való érintkezést. Ne lélegezd be! Gyerekektől távol tartandó! Irritáció esetén azonnal fordulj orvoshoz! 

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!