Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Color It! Premium Gél Lakkok

Silcare Color it! Prémium géllakkok

Ismerd meg a Silcare Color It! Premium géllakkokat, amelyek ebben a kategóriában várnak! Csodás színek, prémium minőség és makulátlan fedés vár rád is! Még több pigment, könnyen kezelhető anyag és természetesen eszményi végeredmény!

A tökéletesen manikűrözött kezekre az teszi fel a koronát, amikor a színes géllakkokat felkened. A minőségi alapanyagoknak hála ma már nem kell attól tartanod, hogy a szépen felvitt színek hamar kopni kezdenek! A Silcare Color It! Premium géllakkok pedig még ennél is többet nyújtanak! Próbáld ki őket te is!

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

 

Tovább
 

Te mit vársz el egy minőségi géllakktól?

A kiemelkedő minőségű géllakkok alkalmazásával ma már bárki elérheti a tökéletes körmöket. Készüljön akár műkörömre, akár a saját körmeidre a festés és a díszítés, a géllakkokkal biztosan te is elégedett leszel. De mit várhatunk el pontosan a géllakkoktól?

Egyrészt - mi sem természetesebb - a szép fedés az, ami az alap. Hiszen ha túl sok rétegben kell felvinnünk az anyagot, akkor az így kapott végeredmény teljesen biztos, hogy hagyni fog maga után némi kívánnivalót. A túl sok réteg felhordása ráadásul azt is okozhatja, hogy a felhasznált műköröm alapanyagok egyáltalán nem hozzák azokat a tulajdonságokat, amelyeket elvárnánk tőlük. Lepattogzás, mesterkélt hatás és még sorolhatnánk… Ezzel szemben egy jól fedő géllakkal már kettő, de akár egy rétegben is nagyon szép színt és fedést érhetünk el.

Másrészt egy géllakk legyen kifejezetten tartós, hiszen nem egy-két napra tervezünk vele - legalábbis általában. Azt szeretnénk, ha az adott alkalomra készült körmeink is végig tökéletesen mutatnának, de a hétre megalkotott kreációk is kifogástalanul mutatnának minden egyes nap.

A jó minőségű géllakkokkal mindez lehetséges és elérhető!

Mit nyújtanak a Silcare Color It! Premium géllakkok?

A Silcare márkát senkinek nem kell bemutatni, aki igényes és elkötelezett a minőségi termékek iránt. Ez a márka nagyon jól ismert a profi műkörmösök körében, hiszen termékeit professzionális felhasználásra készíti, így mindenben megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Természetesen termékeit azok is szívesen választják, akik az otthoni körömszépítés hívei. Állatkísérletek nélkül, ahol csak lehetséges, ott a leggyakoribb allergiás reakciókat okozó anyagok elhagyásával, a meglévő receptúrákon folyamatosan fejlesztve, s minél több innovációt alkalmazva készíti termékeit.

A Silcare Color It! Premium géllakkok a fentieknek megfelelően, a Silcare Color It! géllakkokat még tovább fejlesztve alkották meg. Ennek köszönhető, hogy valóban a legkiválóbb minőségű, egyetlen egy rétegben is kifogástalan fedést nyújtó anyagot kapunk, ha a Silcare Color It! Premium géllakkok közül választunk.

Még magasabb pigmenttartalom, még csodálatosabb színek jellemzik ezt a kollekciót. Ha ezekkel a termékekkel dolgozunk, biztosak lehetünk abban, hogy csodálatos körmöket fogunk varázsolni egy könnyen kezelhető anyag segítségével, miközben még gyorsak is lehetünk, hiszen a második réteg felvitelét teljesen el is hagyhatjuk!

Nagyon könnyen eltávolíthatjuk a Silcare Color It! Premium géllakkokat, ha új színre szeretnénk váltani, s ehhez nem lesz szükségünk semmi másra, mint egy kis acetontartalmú leoldó folyadékra.

A Silcare Color It! Premium géllakkok LED lámpában akár 30 másodperc, míg UV lámpában 2 perc alatt kötnek meg. Természetesen itt sem szabad megfeledkezni a megfelelő alap, valamint fényzselé használatáról sem!

Az optimális színtelítettség, az 1 rétegben is ideális fedőképesség s emellett a szépséges új, üveg csomagolás nagyon szerethetővé teszik a Silcare Color It! Premium géllakkokat.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább