Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat

Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Color It! Premium Gél Lakkok

A Silcare Color It! Premium Gél lakkok kifejezetten professzionális felhasználásra gyártott, magas minőségű, egy rétegben is tökéletesen fedő termékek. A méltán népszerű Silcare Color It! gél lakkok tovább fejlesztett változata. Magasabb pigment tartalmának köszönhetően, nincs szükség két rétegben való felvitelére, már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. Használatával könnyen és gyorsan készíthetünk csodálatos körmöket. Eltávolítása könnyű és gyors, aceton tartalmú leoldó folyadék segítségével. Természetes körömlemezre, zselére, porcelánra egyaránt alkalmazható. UV és Led lámpában is használható.
Átlagos kötési ideje hagyományos 36W-os UV lámpában 2 perc, Led lámpában kb. 30 másodperc.

Tulajdonságok:
- Optimális színtelítettség
- Ideális fedés 1 rétegben
- Új, üveg csomagolás
- Alap és fényzselé használata szükséges!
Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki, így csak szakmai felhasználása ajánlott. 

A Nail4U Webáruház egyedülálló sávos kedvezmény rendszerének köszönhetően, akár 20%-al többet fordíthatsz Silcare Color It! Premium gél lakkok vásárlására! Bővebb információ >>>

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

 

Tovább
 
Tovább