TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

High Light LED Violet 4g

5 (2 vélemény)
High Light LED Violet 4g

High Light LED Violet 4g

5 (2 vélemény)

A High Light LED Violet 4g zselé használata modern megoldás és hihetetlen időmegtakarítás! Magas minőségű, közepesen sűrű építőzselé, amely az egyedülálló formulának köszönhetően akár lényegesen csökkentheti is a munkaidőnket. Ez az innovatív High Light polimer rendszer a legjobb minőségű technológián alapszik. Az egyedülálló összetételnek köszönhetően, a kötési idő 30 másodpercre csökken a LED és UV/LED lámpákban. A termék akrilsavat nem tartalmaz, így kedvezőbb hatással van a természetes körömlemezre, mint a hagyományos UV zselék. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
30s vagy 2 perc
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.09.30
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 695 Ft
Egységár: 424 Ft/g
Konzisztenciája :
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
1 695 Ft/db
3+  db
-5%
1 610 Ft/db
5+  db
-10%
1 526 Ft/db

Részletek

A High Light LED Violet zselé egyfázisú, közepesen sűrű építőzselé, mely egyaránt alkalmas körömmegerősítésre, sablonos vagy tipes körömépítésre. Lilás színét az UV szűrő és az optikai fehérítő okozza. Az anyag felhasználást követően nem sárgul és nem színeződik el. A hagyományos építőzselékhez képest hatalmas időmegtakarítással dolgozhatunk, hiszen az eddig megszokott 2-3 perces kötési idő, a High Light LED Violet zselé, LED lámpában való használatával lecsökken 30 másodpercre. A High Light LED zselé befektetés az innovatív megoldásokba, amelyek elképesztő költségmegtakarítást eredményeznek. 

A Led lámpa mellett, hagyományos UV lámpában is használható, de az utóbbi használatánál, a kötési idő növekszik, 2 percre. A termék használatánál, fontos odafigyelnünk, hogy a tégelyt nem szabad UV vagy LED lámpa fénytartományába helyezni! Az anyagnál a polimerizáció rövid idő alatt végbemegy. A részecskék gyors rendeződése következtében súrlódás jön létre, amely hőt termel. Így az arra érzékenyeknél lámpa helyezéskor előfordulhat égető érzés. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Barta Ágnes
2022.03.25
Imádom, kedvenc építőzselém!
Bertalanné Éva Katalin
2022.02.01
Évek óta ezt a márkát használom!, kb 2 éve váltottam a violet LED zselére a sima violet-ről, de Led lámpát használva a legjobb döntés volt! Imádom! Nincs idő a sáncba folyni... nem baj, ha görbe a vendég ujja és nem egyenesen áll a lámpában...stb Ráadásul reszelésmentesen lehet vele dolgozni és szinte fényzselèt sem igényel.

Hasonló termékek