Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Cover Liquid

Cover Liquid 

A tartósan szép műkörmökhöz egyenes út vezet a hagyományos és megbízható porcelán körmöket választva, amelyek azonban nem készülhetnek el a hozzájuk szükséges minőségi liquid nélkül. A Silcare Acrylic Liquid Medium Action Cover Liquid tökéletes választásnak bizonyul mindenki számára.

A közepes hatóidővel rendelkező liquid alapanyag jól kezelhető, és csodás műkörmöket építhetünk az alkalmazásával. A benne található monomerek ideális összetételükkel támogatják, hogy a porcelán porokból a lehető legjobb modellezési jellemzőket hozzuk ki. Nézd meg kínálatunkat, és válogass a színárnyalatok közül!

Tovább

A porcelán műkörmöket továbbra is sokan választják 

A zselés műkörmök gyakorlatilag a megjelenésük pillanatában uralni kezdték a piacot. De hiába a hatalmas népszerűség, a porcelán műkörmök is magabiztosan őrizték és őrzik mind a mai napig a helyüket. Ennek pedig több oka is van.

Az egyik, hogy akiknek kizárólag jó tapasztalataik vannak ezzel a technikával, nem szívesen cserélik le a jól bevált megoldást. Az is fontos szempont, hogy akadnak, akiknek rendre felválnak a zselés körmök, számukra is a porcelán alapanyagok jelenthetik a fényt az alagút végén.

Ha a lámpázást nagyon nem szereted, mivel vékony, érzékeny körömlemezeid vannak, s így kellemetlen érzést okoz számodra, akkor is a porcelán lesz a jó döntés, de akkor is ezt érdemes választani, ha nem szívleled a reszelést, valamint ha csak egyetlen esemény kedvéért, illetve rövid távra szeretnéd kipróbálni a műkörmöket.

A porcelán műkörmök extra tartósak, gyönyörűek, s minőségi porainknak köszönhetően a sárgulástól sem kell tartanod. A jól megválasztott professzionális porcelán alapanyagok könnyen, szépen formálhatók, s a levegőre száradó liquid folyadékok közül aszerint is választhatsz, hogy milyen gyors munkatempó jellemez. A Silcare Acrylic Liquid Medium Action Cover Liquid közepes gyorsasággal szárad, ezért sokak számára a legjobb megoldást kínálja. 

A Silcare Cover Liquid legfontosabb jellemzői

A közepes hatóidő mellett azért is sokak számára kedvelt választás a Silcare Acrylic Liquid Medium Action, mert nagyon sokféle árnyalatot el lehet érni vele. Alapvetően átlátszó vagy fehér porcelán porokhoz érdemes társítani, azonban a sokféle árnyalatnak köszönhetően, amelyben ez a fantasztikus Cover Liquid választható, az elérhető színeredmények száma nagyon sokféle lehet.

Könnyedén készülhetnek vele egyszerű nude vagy rózsaszín körmök is, amelyet akár egy sima fényzselével befejezve a maga egyszerűségében és szép nőiességében azonnal élvezhetünk is, minden további munka nélkül. Természetesen ennek megfelelően tökéletes alapot nyújtanak a klasszikus és modern francia manikűrökhöz, de kipróbálhatók rajta különféle díszítések is, legyenek azok például fehér vagy a vagány, szexis hatás érdekében fekete rózsák, indák vagy csipkék például.

A Silcare Acrylic Liquid Medium Action Cover Liquid tehát egy professzionális, közepes kötési idővel rendelkező, a többi liquidhez hasonlóan levegőre száradó, porcelán alapanyag, amely hatékonyan, könnyen kezelhető, kiválóan formázható, s a választható árnyalatoknak és a szép végeredménynek köszönhetően lerövidítheti a munkát, s csökkentheti a felhasználandó anyagszükségletet, s így gazdaságos megoldást nyújt.

A választható árnyalatok között megtalálod a Pink, Light Pink, Dark Pink, Beige és Light Beige színeket. Nézd meg kínálatunkat, és találj rá a kedvencedre! A Silcare-ben most sem fogsz csalódni!

Tovább