Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
2 150 Ft - 16 560 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Violet Liquid

Violet Liquid 

A Violet Liquid a porcelán műkörmök készítéséhez szükséges folyadékok közé tartozik, s a kategóriánkban szereplő termékek kivétel nélkül megegyeznek abban, hogy nagyszerű modellezési tulajdonságokat nyerünk általuk. A levegőre száradó Violet Liquid a benne található különleges összetevőknek köszönhetően képes arra, hogy megakadályozza a körmök elsárgulását, s így kivételesen szép, tartós színeredményt biztosít hosszú távon is.

Válassz te is a különböző kötési idővel jellemezhető Violet Liquidek közül, s találd meg a munkatempódhoz leginkább illő készítményt!

Tovább

A porcelán műkörmök sosem mennek ki a divatból 

A porcelán alapanyag számos szempontból továbbra is kiváló alternatívája a zselés változatoknak. Noha a munkaidő szempontjából a hozzá választható minőségi liquidek adnak némi mozgásteret, hiszen gyorsan, közepesen és lassan száradó alapanyagot is találunk közöttük, azonban nyilvánvaló, hogy a zselés műköröm elkészítése még nagyobb lehetőséget kínál a lassabb tempóra, illetve a javításra azzal, hogy kizárólag lámpa alatt köt. Azonban azoknak számára, akik érzékeny, fájdalmas, illetve égető élményként élik meg az UV, illetve LED műkörmös lámpa alatt a teljes megkötés idejét, érdemes megfontolni a porcelán körmökre való átállást.

Akiknek ez a jól bevált technikájuk, szintén mellette maradnak, hiszen a porcelán gyönyörű és tartós műkörmök építésére ad lehetőséget, ritkábban okoz kellemetlen reakciókat, eltávolításához pedig nincs szükség reszelésre sem.

A liquidek szerepe a porcelán mellett

Természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen porcelánporokat választunk, de mellette nem érdemes a liquid jelentőségéről sem megfeledkeznünk. Arra is érdemes gondolni, hogy olyan anyagokat válasszunk, amelyek valóban remekül összeillenek. A Violet Liquid nyugodtan alkalmazható többféle porcelánporral, jól működik együtt velük.

A Violet Liquidek jelentősége

A Violet Liquid a többi liquid közül leginkább azzal emelkedik ki, hogy remek megoldást kínál a sárgulás ellen, amelyet különleges alkotóelemeinek köszönhetünk. Ez a tulajdonság segít abban is, hogy valóban hosszan őrizhessük meg a tökéletes színhatást.

Ismerd meg Violet Liquid kínálatunkat!

A Silcare Nail Acrylic Liquid rövid, közepes és hosszú hatóidővel választható, melyek mindegyike levegőre száradó készítmény. 50 és 120 ml-es kiszerelésben egyaránt elérhetőek kínálatunkban. Nem színezik el az anyagot, s a szaguk nem olyan erős, ahogy az általában jellemző a liquidekre. A Medium Comfort változatot jó szívvel ajánljuk akkor is, ha virágok, díszek, indák készülnének porcelánból a körömre. Érdemes kiemelten gondolni az illékonyságra ennél a készítménynél!

A Violet Liquid Ultra 1 literes és 500 ml-es kiszerelésben vásárolható meg. Szintén tökéletes a sárgulás elkerülésére, s hihetetlenül szép, ragyogó fehér francia manikűrt készíthetünk a felhasználásával.

A 100 ml-es Liquid Basic közepes hatóidővel rendelkezik. Jellemzően kezdők is ügyesen boldogulnak vele. Néhány percen keresztül is szépen kezelhető, eldolgozható marad a felhasználásával készült massza. Éppen ennek a tulajdonságának köszönheti azt, hogy nehezebb minták és technikák is könnyedén megvalósíthatóak vele, hiszen jut elég idő a gondos és természetesen nagyon is pontos, precíz kivitelezésre.

A 100 ml-es Premium Liquid a műkörmös szakemberek azon igényét szolgálja ki, hogy a liquid mindenféle porcelánporral jól passzoljon. Ezzel a liquiddel bármelyik porcelánpor mellett teszed le éppen a voksodat, biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen fog működni.

Tovább