Szűrés

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Műköröm kellékek, segédanyagok

Műköröm kellékek

Ebben a kategóriában a műköröm kellékeket találod. Rólad mit mesél a kezed? Ápoltságod, nőiességed büszke hirdetője? Okoz-e szép pillanatokat, amikor ránézel? Legszívesebben elrejtenéd a hátad mögé, vagy magabiztosan nyújtasz kezet?  

Legyél akár kezdő “kézszépítő”, akár rutinos körömszobrász vagy profi műkörmös, oldalainkon a legmagasabb minőséggel, széles kínálattal, professzionális termékekkel támogatunk munkádban, akár vendégeid életébe varázsolsz egy kis csodát, akár a saját életedbe csempészed be ugyanezt. Műkörömépítéshez minden szükséges kellék rendelkezésedre áll ezen az oldalon. Ne habozz, nézz körül!

Tovább

Miért hasznos segítőnk a műköröm? Mi mindent adhat nekünk?

A női szépség előtt hódolunk, amikor igyekszünk minél tökéletesebb, kívánatosabb, minél szemet gyönyörködtetőbb formába önteni a körmöket. Sajnos kevesek számára adatott meg a lehetőség, hogy saját körmei mindig olyan varázslatos, hibátlan formájukat hozzák, ami igazán elégedetté és boldoggá tehetné őket. Éppen ezért, mára már teljesen mindennapossá vált, hogy hosszú ideig egyformán szép műkörmöket választunk a cél elérésének érdekében.  

A szépségen túl mára már az ápoltság és igényesség jelzője a szépen ápolt kéz, s természetesen a szép körmök. Nem csupán a csábítás és nőiesség alapjai, hanem az ápolt összkép elhagyhatatlan és fontos részei. A kezeink állandóan szem előtt vannak, s bizony, ha tetszik, ha nem, sok mindent elárulnak rólunk. A műkörömmel elérhető, hogy csupa jót meséljenek. Hisz a műköröm a természetes, saját köröm tartós formázása, megerősítése s hosszabbítása. Így segítségével minden szempont teljesül, amelyek az esztétikumhoz elengedhetetlenek.

Műköröm kellékek és segédeszközök műkörömépítéshez és -szépítéshez

A műkörömhöz fontosak a kellékek és segédeszközök, amelyek garantálják a megfelelő végeredmény elérését. Használatukkal lehetővé válik a tökéletes és pontos munkavégzés, de abban is segítenek, hogy gyorsabban végezz a műremekkel. Ezek fontos szempontok a professzionális munkát végző szakemberek számára, de az amatőr és az otthon végzett feladatot is könnyebbé, gyorsabbá és ráadásként a végeredményt sokkal szebbé teszik.

Oldalunkon színpaletták, különféle sablonok, buffer és körömpolírozók, reszelők, ecsetek, műköröm tipek várnak. Fémeszközeink között a körömollótól kezdve a bőrfeltolón át a különböző méretű Falcon szikéken és pengéken, karbid és prémium porcelán csiszolófejeken, körömbőr csípőn, keverőkön, tipvágón, ívhajlító csipeszen, díszítőtűkön keresztül igazán széles és minden igényt kielégítő kínálatot vonultat fel a tökéletes körmök jegyében. Ráadásul a tökéletes francia manikűr mesterévé válhatsz az Easy Smile segítségével.

Hasznos holmik és eszközök várnak a Segédeszközök mappában, ahol kiegészítheted készleteidet minden szükségessel. Narancsfapálcák, reszelők, ujjáztató tálak és csipeszek, körömmágnesek, selyemszál, lakkjavító ceruzák, ombre ecsetek és körömszivacsok mellett még számos további holmit találsz meg itt, amelyek lehetővé teszik, hogy professzionális munkát végezz otthon vagy szalonodban egyaránt.

Miért válaszd a Silcare-t?

A Silcare elsősorban professzionális felhasználók számára állította össze magas minőséget képviselő, megbízható és hasznos termékeit, melyek segítségével a gyönyörű körmök tökéletesen megvalósíthatóvá válnak. Ugyanakkor nem utasítja el azon vásárlóit sem, akik az otthon kényelmében, saját örömükre fognak bele a szépítésbe, hisz számukra is fontos a magas minőség, s elengedhetetlenek a megfelelő eszközök ahhoz, hogy elérjék a kívánt eredményt. Velünk bátran álmodhatsz, ami a körmöket illeti!

Tovább