Szűrés

Termék státusza
Színárnyalat
Ár
955 Ft - 995 Ft

Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Base One Cat Eye zselék

Egyedülálló mágneses UV zselék. A Cat Eye kollekció zseléi közepesen sűrű, önterülő képességű termékek. Magas pigment tartalmuknak köszönhetően, nagyon jól fednek. UV és LED lámpában egyaránt használhatók. Mágnes segítségével egy szempillantás alatt olyan színátmenet készíthető a köröm felületén, amely a fény szögétől függően változik. Mindegyik Cat Eye zselé magasan pigmentált, közepesen sűrű, önterülő tulajdonságú. 30 csodálatosan telített színben kapható. Univerzálisan felhasználható, hisz önmagában is használható mint egy hagyományos zselé, vagy egy mágnes segítségével 5 másodperc alatt kialakítható a "macskaszem" hatás. UV és LED lámpában egyaránt használható. Kötési idő 36w-os UV lámpában 2 perc, LED lámpában kb. 30 másodperc. 

A Nail4U Webáruház egyedülálló sávos kedvezmény rendszerének köszönhetően, akár 20%-al többet fordíthatsz a Cat Eye kollekció zseléinek a megvásárlására! Bővebb információ >>>

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább