Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 18.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Perfect Eurofiber Clear 30g

Perfect Eurofiber Clear 30g

Perfect Eurofiber Clear 30g

A Perfect Eurofiber Clear 30g zselé a Silcare cég speciális építő zseléje selyemszálakkal. Kiváló minőség, könnyű felhasználhatóság jellemzi. Erőssége vetekszik a porcelánból épített körmökkel, de rugalmassága a zselés körmök rugalmasságával megegyező. A Perfect Eurofiber Clear 30g építő zselét, szenzációs tapadás, kielégítő önterülő tulajdonság jellemzi, problémás körmökhöz kifejezetten ajánlott. 

Bővebben
Kiszerelés :
30 g
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Sűrű
Kézbesítés :
2022.01.26
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
3 755 Ft
Egységár: 125 Ft/g

Részletek

Építő zselé, selyemszálakkal! Egyedülálló formula. Tökéletessége abban rejlik, hogy a benne található selyemszálak erősítik a zselé szerkezetét. Ha porcelán erősségére, de ugyanakkor a zseléknél megszokott rugalmasságra vágysz, ez a termék tökéletes választás. Sűrű viszkozitása ellenére nagyon könnyen formálható, felhasználása kezdő és gyakorlott szakemberek számára is ajánlott.

Más építő zselékkel tökéletesen kombinálható. A felhasználásnál a zselében lévő apró szálak jól láthatók, érzékelhetők, de köttetés után ezek a selyemszálak teljesen eltűnnek. Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű, minimum 48W-os UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa használatával 2 perc.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!