TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g

MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g
MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g
MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g
MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g
MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g
MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g

MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g

MollyLac One Drop Tixology, Ice Glass 5g egy háromfázisú, innovatív fejlesztésű, önterülő építőzselé a köröm formázásához trixotróp tulajdonsággal. Az Ice Glass változata a tipikus kristálytiszta zselé szín.

Bővebben
Kötése :
UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Tulajdonsága :
Tixotróp - önterülő
Kézbesítés :
2022.09.27
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 995 Ft
Egységár: 399 Ft/g
Kiszerelés :
Konzisztenciája :

Részletek

One Drop Tixology zselék legújabb generációja teljes kontrollt biztosít a felvitt anyag felett! A "folyékony-memória" technológiának köszönhetően az úgynevezett tixotrópia segítségével 100%-ban ellenőrizheti a felvitt zselét, és pontosan a kívánt módon irányíthatja azt. A One Drop Gel nem folyik le a körömlemez felületéről és nem árasztja el a kutikulát, de mindeközben önterülő termék, ezért a használat rendkívül egyszerű. 

Ez a gél a legjobb választás a reszelés mentes technikához, amelyben a zselé csak egy részével dolgozunk, a tökéletes végső forma kialakításhoz. A termék ilyen, speciális felviteli technikájának köszönhetően figyelemre méltó gazdaságosság és maximális munkaidő megtakarítás érhető el vele. 

A One Drop Tixology zselé egy háromfázisú gél, ami azt jelenti, hogy a tökéletes tartóssághoz alap zselé használata szükséges. A zselé nem melegszik a lámpában – ez egy nagy előnye! Nincs több égető érzés! A vendégeid is imádni fogják. 

Ez a termék rendkívül sokoldalú zselé. A One Drop tökéletes lesz akár hosszabbításra, akár a köröm szerkezetére, valamint a természetes körömlemez erősítésére. 

A termék négy színben kapható: Ice Glass, Mild Rose, Hot Latte, Silky White. A zselék színei a legtöbb arcszínhez passzoló. Tökéletes megoldás, mind a díszes dekorációt kedvelőknek, mind a természetes megjelenést kedvelőknek egyaránt. Csak egy fényzselére van szükség és már a finom stílus készen is áll. A zselében használt innovatív pigment csíkmentes formázást biztosít. A borító színek: Silky White, Mild Rose, Hot Latte, kb. 90%-os fedettséggel rendelkezik.

A kötési idő az alaprétegnél, 48W-os dual Led lámpában 60mp. Az építőréteg a felhasznált termék mennyiségétől függően: kb. 120 mp. Megjegyzés: minden One Drop Tixology zselé 36-54 W teljesítményű lámpákhoz készült. Más lámpák esetében a kikeményedési idő jelentősen hosszabb lehet. 

Tulajdonságok:
- innovatív formula - "folyékony memória"
- ellenáll a mechanikai sérüléseknek
- önterülő
- átlagos szintezési sebességgel rendelkezik

- borító színek 90%-os fedettséggel, Mild Rose, Hot Latte, Silky White 
- egységes szín az innovatív pigmentnek köszönhetően
- csíkmentes

- bármilyen hosszúságú meghosszabbításhoz és a természetes körömlemez erősítéséhez használható
- nagyon jó tapadás
- nem éget a lámpában
- kényelmes munkavégzés rohanás és a megfolyástól való félelem nélkül
- nagyon puha reszelő tökéletesen kialakítja a formát és a c-ívet
- ideális a "reszelés mentes" módszerhez
- három fázis

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek