Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Blog

Tavaszi körömdíszítés pasztell színekkel

Nail4U
Nail4U
2021.02.15 22:46
Tavaszi körömdíszítés pasztell színekkel

A pasztell színű köröm tökéletes választás a tavaszi körömdíszitéskor. Egy ilyen manikűr időtállónak tűnik, ráadásul illeszkedik az idei tavaszi körömtrendekhez. Nézzük melyik minták és színek vannak mindig a topon? A válasz egyszerű......

Mindannyian szeretjük hangsúlyozni női szépségünket, ügyelve a legapróbb részletekre is. Különösen, ha egy fontos alkalom közeleg. Hisz ez egy tökéletes pillanat arra, hogy a választott alkotást divatos manikűrrel fejezzük be, amely mellett senki sem megy el közömbösen. Egy tavaszi köröm nem nélkülözheti a rendkívül univerzálisan felhasználható pasztell színeket, amelyek szinte egész évben diadalmaskodnak, de leginkább mégis a tavasz és a nyár az időszakuk. 

A tavaszi pasztell színek közül nem hiányozhat a rózsaszín, a kék, a menta, a világoszöld és a narancs sem. Az ilyen színek kombinálásával nemcsak gyönyörű körmöket varázsolunk tavaszra, hanem rendkívül elegáns manikűrt is. Ha nem szeretjük az egyszínű körmöket, választhatunk geometrikus mintákat, finom dekorációkat, vagy egy különleges ombre technikával fejezhetjük be körmeinket. Bár ennél a technikánál érdemes megjegyezni, hogy nem minden árnyalat működik együtt. Érdemes a színek kombinációját jól megfontolni, hogy a végeredmény izléses és kifinomult maradjon. 

Azok a hölgyek, akik szeretik a csillogó, fényes manikűrt, kiemelhetik a körmöket néhány strassz kővel, vagy megszórhatják színes csillámokkal. Ebben a konfigurációban a köröm olyan karaktert kap, ami majd minden szemet a kezünkhöz vonz. 

De ez még nem minden! A pasztel körmök csodálatosan szépek matt formában is! Remek ötlet, hogy egy ilyen szép manikűrt matt fedőréteggel fejezzünk be, majd néhány strasszot felragasztunk.