TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Affinity Ice Violet 30g

5 (1 vélemény)
Affinity Ice Violet 30g

Affinity Ice Violet 30g

5 (1 vélemény)

Az Affinity Ice Violet 30g, egy közepesen sűrű, egyfázisú építő zselé, mely kiváló tapadással rendelkezik, akár a természetes körömlemezen, akár tipen használva. Nem tartalmaz akrilsavat, így az arra érzékenyek is bátran használhatják. Az anyag színét a színkiemelő és az UV szűrő okozza, de kötést követően viztiszta felületet kapunk. Állagát tekintve közepesen sűrű zselé, de viszkozitása a tixotróp tulajdonságának köszönhetően felhasználás közben folyamatosan változik. Használata 36W-os UV vagy nagyobb teljesítményű, minimum 48W-os UV/LED lámpában ajánlott. Az anyag kötése közben nincs hőképződés, tehát UV lámpába helyezve nem éget. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.09.30
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
4 590 Ft
Egységár: 153 Ft/g
Kiszerelés :
Konzisztenciája :
Mennyiségi kedvezmény:
1+  db
-
4 590 Ft/db
3+  db
-5%
4 361 Ft/db
5+  db
-10%
4 131 Ft/db

Részletek

Az Affinity Ice Violet speciális tulajdonságokkal rendelkezik. A tixotróp tulajdonság, ami az időfüggő és a mozgásfüggő viszkozitásváltozást jelenti 20%-kal növekedett az átlagos építő zselékhez képest. Szintén ugyan ezen építőanyagokhoz viszonyítva, a tapadás 60%-kal növekedett. A polimer láncok merevsége 40%-kal nőtt az erős polimer összekapcsolása révén. A benne található és a lilás-kék színét kölcsönző UV szűrő segítségével a színhőmérséklet 20%-kal csökkent, így akadályozva meg a sárgulást.

Az Affinity Ice Violet zselé tixotróp tulajdonságának lényege, hogy a zselé nyugalmi állapotban sűrűbb viszkozitású, de használat közben a mozgás hatására lágyabbá válik. Ez a felhasználás szempontjából igen kedvező tulajdonság, hiszen könnyen kezelhető az anyag, de mégsem kell tartanunk attól, hogy befolyik a körömsánchoz. Ugyanis, ha az anyag mozgása megszűnik, azaz az építő ecsettel való formázást, kialakítást befejeztük, az Affinity Ice Violet zselé újra sűrűbb állagú lesz.

Ennek a megnövekedett tixotróp tulajdonságnak köszönhetően a gyakorlottabb, rutinos felhasználok akár több ujjon is elvégezhetik az építést anélkül, hogy megköttetnék UV lámpában. Így az Affinity zselék használatával jelentősen lerövidíthetők a munkaórák száma. Az anyag építést követően nagyon könnyen reszelhető. Kötési ideje 36W-os UV lámpa használata esetén 2 perc, UV/LED lámpa esetén 1 perc.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Klári
2018.06.08
Álom vele dolgozni. Még ebben a nagy melegben sincs vele probléma. Nem folyik, de mégsem sűrű!! Féltem, hogy majd az uv-led lámpánban égetni fog, de nem!! Eddig a sima Violet volt a kedvencem, de ez számomra sokkal jobbnak tűnik, úgyhogy biztos, hogy tartósan is áttérek erre a zselére.
Köszönöm Silcare Sziget!!!
Előnyök:
Nem folyik, de mégsem sűrű!
Nem éget!
Egyszerűen szuper!

Hasonló termékek