Base One Violet 30g

Raktárkészlet: VAN
Base One Violet 30g

A Base One Violet 30g építőzselé egy modern receptnek megfelelően jött létre, amely rendkívül tartós és rugalmas, de ugyanakkor erős tapadású anyag létrejöttét eredményezte. A zselé egy modern optikai fehérítő formulát tartalmaz, amelynek segítségével a színek teltebbek, a fehér vakítóan fehér lesz. A Base One Violet 30g egy lilás színű, de ugyanakkor víztisztára kötő, közepesen sűrű, kiváló tapadású építőzselé. Önterülő tulajdonságának köszönhetően, jól kezelhető, így egyaránt ajánlott kezdő vagy gyakorlott felhasználóknak is. Akrilsavat nem tartalmaz, így kedvezőbb hatással van a körömlemezre mint a hagyományos UV zselék. Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű (min. 48W) UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa esetén 2 perc*, UV/LED lámpa esetében 30 másodperc*. Francia építésre kifejezetten ajánlott. Hőképződésmentes termék!! 
(*az itt megadott kötési idő nagyban függ a használt lámpa minőségétől, típusától és teljesítményétől. Hagyományos LED lámpában nem köt!) 

Kiszerelés:
30 g
Kötése:
UV- vagy min. 48W-os UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája:
Közepesen sűrű
Tulajdonsága:
Savmentes
Várható kézbesítés ideje :
2021.01.27
Szállítási költség :
990.-Ft-tól, vagy akár INGYENES.
3 410 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Vélemények
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2018.12.22 08:35
 - Gréta Szalon
Ajánlás alapján szerettem volna kipróbálnám és az ára is szuper volt. Előnyök: Nem okoz hőérzetet a vendégeinek, nagyon precízen lehet vele dolgozni. Számos drágább márkájú zselét űberel. Hátrányok: Nem tapasztaltam ilyet.
2018.12.22 08:35
 - Tünde
Mindig ezt használom️ Előnyök: Imádom ezt a terméket, kenterbe veri az összes nagy márkát . Könnyű vele dolgozni, nincs hőérzet, nem égeti a vendégeim körmét, tartós szép körmöket lehet vele készíteni szuper áron. Hátrányok: Nincs ilyen, úgy szuper ahogy van.