Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 18.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Base One Violet 50g

5 (10 vélemény)
Base One Violet 50g
Base One Violet 50g
Base One Violet 50g
Base One Violet 50g

Base One Violet 50g

5 (10 vélemény)

A Base One Violet 50g, zselét egy modern receptnek megfelelően gyártották, amely rendkívül tartós, gél állagú polimer láncokat hozott létre. A részecskék megfelelő összehangolása erős és rugalmas anyagot képez. Így ez a recept egy erős tapadású anyag létrejöttét eredményezte, mely tökéletesen tapad a természetes körömlemezhez vagy akár tiphez. A Base One Violet 50g, egy lilás színű, de ugyanakkor víztisztára kötő, közepesen sűrű, egyfázisú építő zselé. Önterülő tulajdonságának köszönhetően, jól kezelhető. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.01.24
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
4 495 Ft
Egységár: 90 Ft/g

Részletek

Használata igen egyszerű, mivel szintkiegyenlítő tulajdonsága van, magasszintű kényelmet nyújt a szakemberek számára a körömépítés során. Rendkívül rugalmas és nagyon jól tapad. Köröm megerősítéshez, tipes vagy sablonos köröm építéshez egyaránt tökéletes választás. Könnyedén keverhető és kombinálható más UV zselékkel. A termék UV lámpában 2 perc alatt keményedik ki. Lilás színét az UV szűrő és egy modern optikai fehérítő formula okozza, amely megakadályozza az anyag elszíneződését, sárgulását, illetve kiemeli a színeket és a kikeményedett zseléréteg ideális kristályhatásában van segítségül. Egy beépített fehér francia körömvég, vakítóbb fehérnek tűnik ennek a zselének a használatával. 

A Base One Violet, a termékcsalád többi tagjához hasonlóan, akrilsavat nem tartalmaz, így kedvezőbb hatással van a körömlemezre mint a hagyományos UV zselék. Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű, minimum 48W-os UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa esetében 2 perc. Hőképződésmentes termék, így az érzékenyebb vendégeknek is ajánlott, hiszen a lámpába helyezve az anyag nem éget. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Átlagos értékelés:
5
(10 vélemény)
K.Nagyné Horváth Melinda
2021.10.08
Egyszerűen imádom
Pethő Szabina
2021.06.25
7ève hasznàlom:-)...szerintem ezzel mindent elmondtam!!
Valaki
2018.12.22
Nagyon sok jót olvastam a termékről ezért próbáltam ki.... mostmár pedig csak ezt használom.
Valaki
2018.12.22
Jó vele dolgozni, tartós és megfelelő állagú. Gyosan köt, nem folyik el.
Zsanett
2018.12.22
A Violetta zselé hamar köt, nem éget, és nem folyik!
Gréta Szalon
2018.12.22
Ajánlás alapján szerettem volna kipróbálnám és az ára is szuper volt.