Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Blog

Miért éppen Silcare?

Nail4U
Nail4U
2021.04.13 07:59
Miért éppen Silcare?

A műköröm alapanyagok növekvő piaca különféle termékek sokaságát kínálja, amelyek segítségünkre vannak szenzációs alkotások létrehozásában. A gyártók igyekeznek lépést tartani a divatirányzatok által kiváltott változásokkal. 
Hogy miért válassza a Silcare termékeket ezen a hatalmas kínálatot nyújtó piacon? Eláruljuk......

Ami megkülönbözteti a Silcare-t a többi gyártótól, az a környezethez és a fogyasztóhoz való viszonya. 

A cég 2003 óta működik a kozmetikai piacon. Kiváló minőségű professzionális termékeket kínál, műköröm építéshez, kéz és láb ápolásához. A Silcare márkájú termékeket a vállalat létrehozása óta nem tesztelték állatokon. A tesztelés helyett szakértők tapasztalatait és véleményét, valamint a dermatológiai kutatásokra szakosodott intézetek ismereteit használják fel. 

A Silcare egy olyan márka, amely egyesíti a szépséget, illetve az emberrel és a természettel való törődést. Ennek megfelelően egyre több terméküket kínálják savas adalékok nélkül vagy minimális mennyiségű metakrilsavval (HEMA). Ami azt jelenti, hogy a káros akrilsavat, amely a bőrön és a körmökön fellépő allergiás reakciók egyik fő oka, teljesen elkerülik. 
A savmentes termékek legtöbb esetben nem okoznak:
- allergiás reakciót (viszketés, bőrpír, sebek, körömkárosodás stb.),
- nem okoz égető érzést a polimerizáció során az UV lámpákban,
- nem változtatja meg a természetes körömlemez színét (nincs sárgulás),
- és hosszan tartó használat esetén sem károsítja a körömlemezt.

A savmentes anyag alatt a köröm nem károsodik, és nincs nehéz érzet, amelyet normál savas anyagok alkalmazásával általában tapasztalunk. A Silcare márka savmentes termékei között mindent megtalálható, amire szükség van ahhoz, hogy körmei teljes pompában ragyogjanak. Az Affinity és Base One zselék, a Color It! Premium gél lakkok, a Nail Prep, a primer, a Bonder és még sok más olyan termék, amelyek a körmöt védő termékek listáján szerepel.