TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

O.NAIL 4PURE gél lakk 050#

O.NAIL 4PURE gél lakk 050#

O.NAIL 4PURE gél lakk 050#

Az O.NAIL 4PURE gél lakk 050#, Sleeping beauty. Az elszánt, de egyben romantikus, élénk rózsaszín minden nőt mesésnek és elegánsnak varázsol. Egy csipetnyi fuksziával gazdagítva egyértelműen kiemeli tagadhatatlan szépségét. Az Aurora szépsége által ihletett szín az álmok és a mesebeli remények világába repít.

Bővebben
Kiszerelés :
6ml
Használható :
gél lakkon, zselén, porcelánon
Kötése :
UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Sűrű
Kézbesítés :
2022.10.11
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 250 Ft
Egységár: 208 Ft/ml

Részletek

Az O.NAIL 4PURE gél lakk bársonyos, krémes állagú. Könnyen felvihető, és mély színével lenyűgöz, amelyet most sokkal tovább, akár 4 hétig* is élvezhetsz. 

Használata: Zsírtalanítsd a körmöt Cleaner-rel. Vigyél fel a köröm felületére egy réteg alapot és köttesd ki UV/LED lámpában. LED lámpa esetén 90 mp, UV lámpában 120 mp a kötési idő. Ezt követően vigyél fel egy réteg lakkot, majd ezt is köttesd UV/LED lámpában, ugyan annyi ideig. A legoptimálisabb hatás érdekében LED lámpa használata javasolt. Vigyél fel egy második réteg lakkot és újra köttesd az adott ideig. A végén vigyél fel egy általad választott Top-ot majd azt is köttesd ki. 

Az elkészült köröm eltávolítása nagyon egyszerű, hiszen az O.NAIL 4PURE gél lakk teljesen oldódik aceton tartalmú leoldó folyadékban.

*A manikűr tartóssága a körömlemez állapotától és a megfelelően elvégzett manikűrtől függ. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek