TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Blog

Pedikűr - a megérdemelt kényeztetés

Nail4U
Nail4U
2022.09.12 11:51
Pedikűr - a megérdemelt kényeztetés

A szép és ápolt láb titka egy jól elkészített pedikűr. Szeretnéd tudni, hogy hogyan csináld lépésről lépésre, és milyen színt válassz? Az ilyen kezelésnek a legfontosabb eredménye a szép láb. Ismerd meg a pedikűr előnyeit, és kezdd el rendszeresen alkalmazni....

A szép láb minden nő álma, ezért nagyon sok lábápolással foglalkozó szakember végez szépségápolási kezeléseket. Az ilyen kezelésekre a megoldás egy átfogó pedikűr. Ez egy olyan eljárás, amely különböző kozmetikai tevékenységek egymás utáni elvégzéséből és a körömfestésből áll.

Ide tartozik többek között régi lakk, a kutikula, a bőrkeményedés és a tyúkszem eltávolítása. A kezelés hatása a lábak megjelenésének és állapotának általános javulása. A nyári időszakban a gél lakkozással kiegészített pedikűrrel a lábak elegánsak és nőiesek lesznek. A rendszerességgel formában tarthatod lábaid hidratáltságát, ápoltságát. Ha vastag és száraz a bőr a sarkadon, ha bőrkeményedés vagy tyúkszem található a lábadon vagy ha esetleg a lábaid túlzott izzadásától szenvedsz.., ezek bármelyike azt jelzi, hogy itt az ideje egy ilyen kezelésnek. 

A legnépszerűbb pedikűr típusok

Az esztétikai pedikűr, a keratinizált hám eltávolításából, a körmök levágásából és a kutikulák eltávolításából áll. A folyamat állhat csupán ennyiből, de végezheted ezeket a tevékenységeket a kiválasztott lakk felhordása előtt is. 

A biológiai pedikűr, a kozmetikai eszközök nélkül végzett peeling. Ez a láb áztatásából és a peelingből áll. 

A gyógypedikűr, a súlyos lábproblémákkal küzdőknek való kezelés, melynek során eltávolításra kerülnek a bőrkeményedések, a szemölcsök vagy épp a tyúkszem. 

Milyen legyen a színe? Az inspiráció ereje..

Nyáron a pedikűr szinte kötelező, a nyitott orrú cipőt viselő nők számára. A kézen viselt színek a lábhoz is jól illenek, vagy akár pár tónussal lehetnek egymáshoz passzoló vagy kissé térjenek el egymástól. A nyári szezon divatos színei elsősorban a neon lakkok, de nem csak ezek a színek passzolnak a szezonhoz. Ősszel a klasszikusok és a finomabb színek, például natúr árnyalatok, a pasztell vagy az időtlen francia javasolt.  

A dekorációk és minták is nagyon divatosak és a legjobb ha alkalomhoz, szezonhoz illőek. Például nyáron virágok, gyümölcsök. Ősszel pedig termések, falevelek. Ja és persze télen az ünnepi motívumok. 

"Francia" a lábon

A francia a klasszikus minimalizmus és időtlen elegancia. Kézen és lábon is egyaránt alkalmazható. Viselhető hétköznapi szettekhez és estélyi ruhákhoz, de akár irodába, randevúra is tökéletes választás lehet. A fehér francia körömvég gyönyörűen kiemeli a nyári barnulást. Azonban az ünnepek és más időszakok alatt is sok hölgy választ színes körömvéget - például zöldet, kéket, pirosat vagy narancssárgát.