Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Silcare Color It! Premium 1780#

Silcare Color It! Premium 1780#
Silcare Color It! Premium 1780#
Silcare Color It! Premium 1780#
Silcare Color It! Premium 1780#

Silcare Color It! Premium 1780#

A Silcare Color It! Premium 1780# gél lakk, kifejezetten professzionális felhasználásra gyártott, magas minőségű, akár egy rétegben is tökéletesen fedő terméke. A méltán népszerű Silcare Color It! gél lakkok tovább fejlesztett változata. Minőségben kimagasló prémium osztály a gél lakkok között, fantasztikus áron.

Bővebben
Kiszerelés :
6 g
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Konzisztenciája :
Sűrű
Kézbesítés :
2021.12.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
1 270 Ft
Egységár: 212 Ft/g

Részletek

A Silcare Color It! Premium színeinél fejlettebb technológiát és formulát alkalmaztak, melynek hatása olyan anyag létrejöttét eredményezte, ami tökéletes megjelenést kölcsönöz a körömnek. A nagyobb pigmentmennyiség nagyszerű fedőhatást eredményez a körömlemezen a választott színnel. Könnyen és gyorsan alkalmazható. Nem gyengíti a körömlemezt. 100%-ban eltávolítható acetonnal vagy gél lakk leoldó folyadékok bármelyikével. A Color It! Premium gél lakk tökéletesen megmarad a körmökön, színe intenzív, mindig friss, nem válik fakóvá.

Magasabb pigment tartalmának köszönhetően, nincs szükség két rétegben való felvitelre, már akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. Használatával könnyen és gyorsan készíthetünk csodálatos körmöket. Természetes körömlemezre, zselére, porcelánra egyaránt alkalmazható. UV és Led lámpában is használható. Átlagos kötési ideje 2 perc.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!