Szűrés

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Gél lakkok

Gél lakk

Tökéletes manikűr és pedikűr - a modern nő megjelenésének, külsejének fontos része. Mégis végtelen, hatalmas bosszúság tud lenni, amikor egy tökéletes manikűrt csodás festéssel zársz, az mégis szinte pillanatok alatt kopni kezd. Nem véletlen, hogy olyan sok nő fordul szakemberhez, hogy az igazán tökéletes és tartós körmöket és mesésen hosszú életű lakkozást érhessen el. A gél lakk pontosan itt lép be a képbe. Általa otthon is tartós és gyönyörű körmöket készíthetsz, bár a valóban művészi alkotásokhoz még mindig érdemes a körmösödhöz látogatnod, hacsak nem vagy te magad is a körmök művésze.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább

A gél lakkok számtalan előnnyel bírnak 

A drogériák ragasztható tipjeivel már csak gyermeklányok játszadoznak. Ha körmeid hosszabbításra is szorulnak, tájékozódj a műkörmök építésének lehetőségéről, de ha csak szépíteni szeretnéd a sajátjaidat, a gél lakk lesz a tökéletes választás számodra!

A gél lakkok fedése tökéletes, anyaguk pedig rugalmas, ezért nem fog lepattogzani az első kézmosásnál vagy mosogatásnál. Nem kínoz borzasztó szagokkal, és valóban számtalan előnyét élvezheted, akár szalonban kéred a körmösödtől, akár te rugaszkodsz neki a körmeidnek, hogy kiélhesd művészi hajlamaidat. A zselé alatt a körmeid tökéletes állapotban maradnak, semmilyen veszély nem fenyegeti őket.

A gél lakkok UV fényre szilárdulnak meg, s minden egyes felvitt réteget külön meg kell szilárdítanod a lámpa alatt, ez lesz a tökéletes tapadás és tartósság alapja. A géllakk használata olyan egyszerű, mint egy hagyományos körömlakké, de mégis hasonlít a műköröm zseléhez is, ami a végeredményt illeti. A gél lakk alkalmazásával egy olyan felületet nyersz, ami rugalmas, nem fog lekopni, se pattogzani, de nem fog felválni sem a körmödről, s kíméletes használat esetén akár egy hónapig is tökéletes állapotban élvezheted szépségét.

A gél lakk oldható anyag, így nem lesz szükséged erőteljes, kellemetlen reszelésre, ha újat szeretnél, illetve amikor eltávolítod. A gél lakk alatt a körmeid meg fognak erősödni és szebben fognak nőni is. Mivel ez egy lélegző anyag, a körmöd nem lesz hajlamos arra, hogy gombásodni kezdjen. A végeredmény tehát tetszetős, szebb, hosszabb és egészséges körmök, ami minden nő álma.

Mit tehetsz a gél lakk tartósságának megóvása érdekében?

Amikor tisztítószerekkel dolgozol, húzz kesztyűt. A gél lakk oldható anyag, így némely tisztítószer leronthatja a minőségét. Soha ne reszeld a géllakkal fedett körmeidet és ne kapargass velük! A cél, hogy ne sértsd meg a géllakkal képzett felületet, mert az sérülékennyé teheti az egész festést.

Lehet otthon is gél lakkozni?

Nálunk csupa professzionális terméket találsz, amelyek segítségével akár otthonodban is fantasztikus eredményeket érhetsz el. Ráadásul komplett kezdőszettet is találsz, rendkívül kedvező ára ellenére profi minőségben, s a csomagnak UV/LED lámpa is a tartozéka.

Széles gél lakk kínálat is vár

A Silcare Color It! Premium Gél lakkokat profi szakemberek számára gyártották, rendkívül magas minőséget képviselnek, mely egy rétegben is képes tökéletes fedést biztosítani! A Silcare Flexy Géllakkok sűrű konzisztenciájú, elképesztően tartós és rendkívül nagymértékben pigmentált lakkok, amelyekkel garantáltan elégedett leszel.

Az NTN Prémium UV/LED lakkokkal nagyon jó dolgozni, s szintén tökéletes eredményt várhatsz tőlük. A német gyártású Perfecto Premium Gél lakkok önterülő tulajdonságuk révén biztosan nem fognak csalódást okozni, a színek pedig akár négy héten keresztül kezdeti intenzitással ragyognak.

Fontos! A színek csak tájékoztató jellegűek. A képernyő típusától függően, illetve az egyedi beállítások miatt a megjelenített színek az eredeti színektől eltérő lehet. Az esetleges eltérések miatt felelősséget nem vállalunk!

Tovább