Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
510 Ft - 2 520 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Leoldó folyadékok

Leoldó folyadékok

A leoldó folyadékok mindenkinek szükségesek, aki műkörmöket visel, illetve géllakkot használ, s gyengéden szeretné eltávolítani azokat. A műköröm alapanyagok bár hihetetlenül tartósak, mégis előbb vagy utóbb eljön az ideje annak, hogy eltávolítsuk őket, s új körmöket és díszítéseket készítsünk. Ez önmagában nem probléma, sőt, ez teszi lehetővé azt, hogy időről időre megújulhassunk.

A felhasznált anyagok eltávolítására többféle módszer létezik, de elsőrendű jelentőséget kell kapjon az, hogy a saját körömlemez ne sérüljön meg. A kíméletes eltávolítást segítik azok a leoldó folyadékok, amelyeket kínálatunkban találsz.

Tovább

A leoldó folyadékok a segéd folyadékok egyik legfontosabb csoportját jelentik

Hiszen nem azért építünk műkörmöket, mert nem szeretjük a sajátjainkat. Általában pontosan valami nehézség visz erre minket, például az, hogy eleve gyengébbek és könnyebben töredezőek a saját körmeink, így túl gyakran vész kárba a sok munka, amit a díszítésre szántunk, ahogy az is igaz, hogy ha egy letörik, muszáj mindegyiket utána ritkítani, ha valóban ápolt, gondozott megjelenést szeretnénk. Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy kezdhetjük körmeink növesztését elölről.

A segéd folyadékok mind olyan alapanyagok, amelyek fontos szerepet töltenek be az ápolásban, a gondoskodásban, illetve mind a műkörmök, mind a díszítés tartósságában. A leoldó folyadékok pedig abban segítenek, hogy olyan kíméletesen távolíthassuk el ezeket a hozzánk igencsak ragaszkodó anyagokat - hiszen éppen ezért tartósak ugyebár -, amennyire az csak lehetséges.

Milyen anyagokat képesek oldani ezek az oldószerek?

Nem minden alapanyag oldható, de erről részletesen tájékozódhatsz a termékekre kattintva. Még akkor is érdemes tenned egy próbát, ha nem lesz tökéletes ebben a formában az eltávolítás, hiszen amennyiben nagyrészt sikerrel jársz, pontosan annál kevesebbet kell a drasztikusabb megoldásokat alkalmaznod, mint amilyen a csiszolás és a reszelés.

A cél az, hogy minél kisebb eséllyel sérüljenek a saját körmeid! Ismerd meg kínálatunkat!

Ismerd meg kínálatunkat!

Két pozitív hatást is kaphatsz egyetlen termékben! A Silcare Soak Off Remover folyadék ugyanis hatékonyan segít eltávolítani a géllakkot, miközben óvja a körmeink körül lévő érzékeny bőrt is! Nem kell attól tartanod, hogy kiszárad, bereped vagy kisebesedik a termék miatt. A géllakkok mellett hatásos a porcelán műkörmökhöz alkalmazott alapanyagok eltávolításában is. 

Az illatmentes Nailo Aceton szintén alapos munkát végez, ha a különböző körömdíszítések eltávolításáról van szó, ám akkor is segítségül hívhatod, ha különböző eszközeidet szeretnéd tisztán tartani. Azok az eszközök, amelyekről gondoskodva van, sokkal hosszabb ideig képesek úgy helytállni, ahogy arra szükségünk van.

Amennyiben inkább a kellemes illatok híve vagy, ideális választás lehet az NTN Aceton Exclusive termékünk, amelyet kifejezetten professzionális alkalmazásra fejlesztettek ki. Használhatod géllakkok és porcelán alapanyagok eltávolításához, de tökéletesen beválik az ezekhez, sőt, a zselékhez használt ecsetek és más eszközök tisztításához is.

Minden oldható műköröm alapanyag eltávolítására képes a Tip- és géllakk leoldó folyadék, amelynek kiemelkedő acetontartalma még eredményesebbé és gyorsabbá teszi a vele való munkát. Ahogy a többi, acetontartalommal rendelkező készítmény, ez is ideális segítő társ az eszközök megtisztításához is.

Úgy érzed, neked ennyi még nem elég? Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a legújabb innovációkkal és a legkiemelkedőbb termékekkel! Nézz be hozzánk rendszeresen!

Tovább