Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Blog

A gél lakkozásról kialakult tévhitek

Nail4U
Nail4U
2020.03.07 21:15
A gél lakkozásról kialakult tévhitek

Sajnos egyre többször érkeznek hozzánk vissza olyan információk, amikor nekünk szakembereknek azzal a problémával kell szembe néznünk, hogy a vendégek legtöbb esetben a gél lakkozással szemben túlzott elvárásokat támasztanak......

A laikus számára nem ismert információkat nekünk, szakembereknek kell átadni a vendégnek. Fontos minden tévhitet eloszlatni és tudásunkat megosztani a vendégekkel.  Hiszen valóban számos tévhit, kialakult a gél lakk használatáról. Ez részben köszönhető a különböző marketing fogásoknak. A legfontosabb, hogy mindenki tisztába legyen vele, hogy a gél lakk nem a műköröm olcsósított változata. 

A gél lakk tartóssága, mindenkinél más és más. Ez leginkább a köröm vastagságától függ. Annak a vendégnek, akinek olyan papírvékony a körme, hogy hajlítgatni lehet, annak biztos nem válik be. Hiszen ebben az esetben, annyira erőteljesen mozog a köröm, hogy nagyon kevés az a termék, amit fel lehet ajánlani számára. 

A normál erősségű, átlagos körmű vendégeknek kb. 2-2,5 hétig tart a gél lakk. Jobb eredményt csak erősebb körmöknél lehet elérni. Viszont a szakemberek körében egyre népszerűbb a megerősített gél lakk technika alkalmazása. Ennél a technikánál valamennyivel növelhető a tartósság, de erősségben és tartósságban még mindig lemarad a épített körmökkel szemben.  

A másik íratlan szabály, hogy 2 milliméretnél hosszabb körmöt nem gél lakkozunk. Ha a vendég nem szeretne épített körmöt, akkor ebben az esetben a zselés megerősítést ajánljuk fel számára, mint tartósabb lehetőség. 

Munkánk során nagyon fontos a vendégekkel való kommunikáció és megfelelő tájékoztatás. Fontos, hogy legyünk szakértői a munkánknak és a kialakult tévhiteket eloszlassuk a bizalommal felénk forduló vendégekben.