Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Konzisztenciája
Ár
990 Ft - 14 500 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Átlátszó építőzselék

Átlátszó építőzselék 

A műköröm zselék olyan építő alapanyagoknak számítanak, amelyekkel számtalan pozitív tulajdonságuk révén sokan igazán szívesen dolgozunk. Velük neked is szép és tartós műkörmeid lehetnek! Ebben a kategóriában az átlátszó építőzselék teljes kínálatát ismerheted meg.

Professzionális termékekkel várunk, amelyekkel valóban könnyű dolgozni. Olyan innovációkkal várunk, mint például a High Light polimer rendszer, amely révén értékes perceket nyerhetünk, s még a lámpázást nem kedvelők számára is elfogadható, mindössze 30 másodperces kötési idővel kedveskedhetünk. Ismerd meg a legjobb átlátszó építőzseléket!

Tovább

Átlátszó építőzselék széles kínálatával várunk

Azt mindenki tudja, hogy ahány ember van a világon, nagyjából annyiféle elvárással is rendelkeznek, s nincs ez másképp akkor sem, ha az adott termék nem más, mint a műköröm zselé. Ugyan nem tartunk a lassan már közel 8 milliárd ember számára 8 milliárd különböző terméket, de abban biztos lehetsz, hogy széles és folyamatosan bővülő kínálatunkban te is meg fogod találni a kedvencedet!

Tarts velünk és ismerkedj meg a legmagasabb minőségű készítményekkel az átlátszó építőzselék között!

High Light LED építőzselé

A Clear és Violet árnyalatban elérhető zselék sokak számára kedvencnek számítanak. Utóbbi lilás megjelenését a benne található UV-szűrő, valamint az optikai fehérítő hozza létre. Egyfázisú zselék, amelyek közepes sűrűséggel rendelkeznek. Ezeknél a termékeknél nem kell tartani az elszíneződéstől sem, s nyugodtan használhatjuk sablonnal vagy tip-el történő munkához, illetve egyszerű körömerősítéshez is tökéletes választás.

LED lámpában mindössze 30 másodperces a kötési ideje, ami az általánosnak számító 2-3 perces időtartamhoz képest hatalmas nyereség. Nemcsak a munka lesz így gyorsabb, hanem elkerülhetővé válik, hogy az anyag a sáncokba kerüljön. Nagyon fontos, hogy a megszilárdulás során hő termelődik, ami égető érzést okozhat, így azok, akik érzékenyek erre, kellemetlennek tarthatják ezt a tulajdonságot.

Base One

A Base One termékcsaládból ezen az oldalon a Clear, a Clear-V, a Diamond Touch, a Violet, a Thick Clear, a Thick Violet, a Pink, a Strawberry Clear, a Clear Raspberry Melon, valamint a Clear Vanilla Milk zseléket találod! Ezekre jellemző, hogy az egyedülálló Silcare fejlesztésnek köszönhetően kifejezetten tartós eredményt hozhatunk létre velük. Kifejezetten jól tapadnak, akár tipről, akár saját körömről van szó.

A közepes konzisztenciájú, egyfázisú építőzselék kiváló önterüléssel rendelkeznek, ezért lehetővé teszik, hogy könnyen dolgozzunk velük. Különlegességük, hogy mentesek az akrilsavtól, így azok is biztonsággal használhatják, akik érzékenységet vagy allergiás reakciókat mutattak korábban ezzel az összetevővel szemben. Ennek az alkotóelemnek az elhagyása azt is biztosítja, hogy kedvezőbb legyen a saját körömlemez számára a használata, a többi zseléhez képest. Más UV zselékkel is vegyíthető!

Mi mindennel várunk még?

A választék itt még egyáltalán nem ér véget! Hiszen számtalan más készítmény is elérhető nálunk, többek között a HELP TO… Quick Fix Myco UV/LED Gel, amely körömkorrekcióra is alkalmas, teljesen savmentes, s igazi megoldást jelent gyakorlatilag minden problémás körömre, legyen az érzékenység, vékony körömlemez vagy patogén kórokozókkal szembeni védelem igénye. Aktív antibakteriális, antiszeptikus és fungicid hatóanyagokat tartalmaz, továbbá csak minimális hőkibocsátással kell számolni, ha ezt a terméket választjuk.

Ha szeretnéd többi termékünket is megismerni, merülj el a bőséges kínálatban, és válaszd ki a legmegfelelőbb átlátszó építőzseléket!

Tovább