Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Ár
620 Ft - 3 890 Ft

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Egyéb

Egyéb

A műköröm elkészítésének és a csodaszép, tartós díszítésnek egyaránt többféle módszere létezik, azonban egyik sem lenne megvalósítható aprólékos és gondos munka, valamint minőségi készítmények és eszközök nélkül. Egyéb kategóriánkban azokat a kiegészítő folyadékokat találjátok meg, amelyekre szükségetek lehet az egyes technikáknál.

Ezen az oldalon találhatsz tipragasztót, bőrvédőt, ecset tisztítására alkalmas folyadékot, lakkhígítót, nyomdalakkokat, PolyGel-hez liquidet és cleanert, valamint izopropil alkoholt is. Böngészd át a kínálatot, és szerezd be, amire még szükséged van!

Tovább

Egyéb kiegészítők szerepe a körmök világában

Talán a kategória címe nem olyan izgalmas, hogy mindenki azonnal belelkesedjen tőle, de az, aki jártas a körömépítés és -díszítés technikáiban, pontosan tudja, hogy a siker egyik alapja az, hogy minden apróságban a lehető legjobb munkára törekszünk. Az előkészítő és segéd folyadékok szerepe éppen ezért nagyon fontos, s például akár egyetlen kimaradt lépés is jelentős mértékben befolyásolja egyrészről az eredmény esztétikai megjelenését, másrészt annak tartósságát.

Természetes, hogy mindkét szempontból a lehető legjobb színvonalat szeretnénk elérni, amire minőségi termékekkel és kellékekkel, valamint némi tudással és gyakorlattal minden lehetőségünk meglesz. Az előkészítők, a cleanerek, a zseléfixálók, a liquidek, a leoldófolyadékok, valamint a fertőtlenítőszerek egyformán fontosak abban, hogy minden tökéletesen működjön, beleértve azt is, hogy az eszközeinket is karbantarthatjuk, így jelentősen meghosszabbíthatjuk élettartamukat.

Az egyéb kiegészítők között azokat a segédanyagokat találod meg, amelyek nélkülözhetetlenek, ha valóban tökéletes körmöket szeretnél készíteni. Ismerd meg közelebbről is a kínálatot!

Tipragasztók

Silcare és Master Strong tipragasztó is elérhető ezen a kategóriaoldalon, melyek garantáltan tartós rögzítést biztosítanak. Díszek ragasztásához is megbízhatóan felhasználhatjuk, nem fogunk csalódni. Gyorsan száradó, időtálló eredményt hozó alapanyagok a tipragasztóink, amelyek száradás után is színtelenek maradnak. Acetonban oldhatók, így azzal könnyedén eltávolíthatók.

Tiszta munka, gyönyörű eredmény!

A Protector Gum bőrvédővel ez nemcsak hogy nem lehetetlen, hanem teljesen biztos, hiszen a bőrt megóvhatjuk a köröm építése és szépítése során felhasznált összes alapanyagtól! Ráadásul ez az összes olyan technika esetében is működni fog, amelyeknél nehéz érintetlenül hagyni mindenhol a bőrt, például többé nem lesz gond sem nyomdázásnál, sem a szivacsos ombre díszítés elkészítésénél.

Tisztaság az eszközök esetében is!

Az NTN ecsetekhez tervezett tisztítófolyadék zselés és porcelán körmökhöz használt ecsetek takarításához egyaránt tökéletes megoldást biztosít. Valóban jól tisztít, s közben mégis óvja a sörtéket, így biztosítva az elérhető leghosszabb élettartamot számukra.

Tiszta körmök!

Minden szakember jól tudja, hogy a természetes körmök alapos tisztítása és zsírtalanítása alapvető feltétel bármilyen körmös feladat megkezdése előtt. Az izopropil alkohollal ennél mi sem egyszerűbb! Kiemelt hatékonyság, jó vízelvonó tulajdonság, jól tapadó, tartós műkörmök és díszítés - ezeket várhatjuk ettől a terméktől.

Ez még korántsem minden!

Hiszen a bemutatott termékeken felül számos más készítmény is elérhető, például folyadékok a PolyGel körmökhöz, nyomdalakkok, valamint lakkhígító folyadék is. Nézd meg a teljes kínálatot, válogass minőségi termékeink közül!

Tovább