TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Blog

Zselés köröm vagy gél lakk?
20
Júl

Jó néhány évvel ezelőtt a nők többsége úgy döntött, hogy inkább a zselés körmöket részesítik előnybe és azt választják. A gél lakk abban az időben nem volt még ennyire elterjedt, de mára már az is nagyon népszerűvé vált. Miben különböznek az ilyen típusú körmök? Melyik a legjobb számunkra? Ebben a cikkben rámutatunk az ilyen jellegű körmök jellemzőire és különbségeire, és megpróbálunk segíteni a fenti kérdések megválaszolásában.

A tökéletes előkészítés titka
06
Júl

A tökéletes gél lakk vagy műköröm kiegészíti a ruhádat és kihangsúlyozza a személyiséged, mind amellett, hogy akár gyönyörű díszítése is lehet a kezednek. De csak akkor, ha esztétikus és megfelelően készült. Az egyik legfontosabb szakasz, amely meghatározza a köröm megjelenését és tartósságát, a körömlemez megfelelő előkészítése. Hogyan kell csinálni? Olvasd el útmutatónkat!

Milyen lámpában használd az UV termékeket
21
Máj

Bizonytalan vagy, hogy melyik zselét milyen lámpában tudod használni? Segítünk neked...
Napról napra egyre több forradalmian új műköröm alapanyag kerül a piacra. Az is előfordul, hogy a meglévő anyagokat dolgozzák át időről-időre, hogy újabb és jobb anyagok kerüljenek a szakemberek kezébe. Ezek az anyagok a kötésüket illetően különbözőek lehetnek, ezzel nem kis fejfájást okozva a felhasználók számára. 

A töretlenül népszerű francia manikűr
14
Máj

A francia manikűrt évek óta támogatja a szolid körmöket kedvelők hű csoportja. Ez a módszer a köröm díszítésének rendkívül elegáns és univerzális módja. Tökéletes viselet akár munkához, akár a nem hivatalos alkalmakhoz is. A klasszikus francia megjelenéssel díszített köröm kivételesen szép és természetes. Az ilyen típusú körmöket nagyon lelkesen választják a menyasszonyok, mivel tökéletesen illeszkedik az esküvői stílushoz. A francia manikűr most visszatér. A modern trendek azonban egy kis változatosságot adtak hozzá. Eláruljuk, hogyan néz ki a francia köröm új verzióban.

Hogyan készítsünk káprázatosan csillogó körmöket?
04
Máj

Az egyedi és feltűnő megjelenés elérésének számos módja van. A legtöbb esetben nem szükséges bonyolult, időigényes díszítésre gondolni. Kis erőfeszítéssel is lehet nagyon szép körmöket alkotni. Ehhez az egyik ajánlott termék a népszerű csillámpor, amelytől a köröm csodálatosan fog ragyogni. Általában az ilyen körmök különféle alkalmakra, például randevúra, ünnepekre, bálba vagy partira egészíti ki a ruháinkat. Kíváncsi vagy, hogyan kell használni ezt az egyszerű körömdíszítő port? 

Miért éppen Silcare?
13
Ápr

A műköröm alapanyagok növekvő piaca különféle termékek sokaságát kínálja, amelyek segítségünkre vannak szenzációs alkotások létrehozásában. A gyártók igyekeznek lépést tartani a divatirányzatok által kiváltott változásokkal. 
Hogy miért válassza a Silcare termékeket ezen a hatalmas kínálatot nyújtó piacon? Eláruljuk......