Szűrés

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Liquid

Liquid

A tartósan szép porcelán műköröm megalkotásához szükséged van a jó minőségű liquid folyadékra is, s nálunk többféle professzionális termékből is választhatsz. Kiemelten figyelünk arra, hogy választhass a különböző reakcióidejű liquid folyadékok közül, hogy megtalálhasd azt a terméket, amellyel könnyen dolgozol, s így alkalmas arra, hogy elérd a kívánt eredményeket.  

Éppen ezért találsz kínálatunkban lassan, gyorsan és közepesen száradó folyadékot is. A lassabban kötő változatok pedig lehetőséget kínálnak arra is, hogy a legaprólékosabb díszítési munkákat is elvégezhesd velük.

Tovább

Hogyan válassz a liquid folyadékok közül?

A webáruházunkban kapható mindegyik liquid levegőre száradó, ezért használatukkal elkerülheted, hogy a vékony és érzékeny körömlemezre lámpát kelljen használnod az építés során.

A lassan kötő liquid folyadékok alkalmasak kezdők számára is, mivel lehetőség nyílik mellettük a lassabb munkatempóra. Természetesen nem csak ezért érdemes ezeket választanod. Hiszen ha nem csak műkörömépítéshez, hanem a köröm díszítése során is szeretnéd használni a műköröm alapanyagokat, akkor ezzel a típussal a lassabban kivitelezhető, részletes kidolgozást igénylő díszítések is kidolgozhatóvá válnak.

A közepes reakcióidőt mutató, valamint a kifejezetten gyorsan száradó liquidek azonban elsősorban műköröm építésére alkalmasak, valamint azok számára, akik már nagy gyakorlattal rendelkeznek, s így gyorsan tudnak dolgozni az építés közben, jelentősen lerövidíti a munka időtartamát. 

A Cover Liquid folyadékokat javasoljuk, ha nude körmöket szeretnél alkotni, valamint akkor is, ha különböző színárnyalatú körömágy-hosszabbításra alkalmas anyagokra van szükséged. Ezekhez clear vagy white porcelán porokat ajánlunk, melyeket megtalálsz a porcelán műköröm alapanyagok között.

Cover Liquid 

A Cover Liquideket a méltán népszerű, professzionális termékeket gyártó Silcare márkától kínáljuk. A Silcare Acrylic Liquid Medium Action Cover termékek közepes reakcióidőt kínálnak. Öt különböző színárnyalatban választhatod ezeket, Pink, Light Pink, Dark Pink, Beige, Light Beige színekben, de a velük elérhető színskála ennél is szélesebb. Attól függően, hogy a porcelán alapanyagot milyen porcelánpor hozzáadásával hozod létre, további árnyalatokat is ki tudsz alakítani.

A Silcare Cover Liquidek használatával kiváló minőséget és jól alakítható porcelán műköröm alapanyagot kapsz, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően könnyű munkát és tökéletes végeredményt garantál.

Ha egyszerű nude vagy rózsaszín körmöket szeretnél alkotni, akkor a porcelán műköröm elkészülte után már csak egy kis fényzselére lesz szükséged, és el is készültek a csodaszép körmök. Így gyorsabban és gazdaságosabban készülhet el a tökéletes nude vagy rózsaszín köröm.

Silcare Acrylic Liquid Comfort

Hosszú, közepes és rövid reakcióidejű liquidek közül aszerint válassz, hogy mennyire gyorsan tudsz dolgozni a műkörömépítés során. Választhatod a Silcare Nail Acrylic Liquid Long Action Comfort formulát, ha kezdő vagy, s a Medium Action Comfortot vagy a Short Action Comfortot, ha profi műkörmös vagy. A lassan kötő liquid alkalmas virágok és más díszek megalkotásához is. A Silcare Liquid összetevői garantálják, hogy a műköröm nem fog sárgulni, ráadásul a színek megfakulásától sem kell tartanod.

Violet Liquid

Lilás színű, UV védelmet kínáló, közepes reakció idejű liquid a vakítóan fehér francia manikűrhöz és a sárgulás elkerüléséhez. Kezdők és gyakorlottak számára is tökéletes választás, amellyel könnyedén érhető el a siker.

Találd meg te is a számodra tökéletes liquidet!

Tovább