Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
18.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Nail4U POLY brush cleaner

Nail4U POLY brush cleaner

Nail4U POLY brush cleaner

A Nail4U POLY brush cleaner egy ecset tisztító folyadék, amely biztosítja a POLYgel alapanyagokkal történő építést követően a munkaecsetek rugalmasságát és hosszabb felhasználhatóságát ennek a modern körömtechnika alkalmazásának során. Ennek a folyadéknak a különleges összetétele segít megőrizni az ecsetsörték alakját és szerkezetét, és így biztosítja a POLYgel-ek megfelelő használatát. Ily módon a POLYgel anyagmaradványok hatékonyan eltávolíthatók, és fenntartható a hosszú távú ecset minőség a körömmodellezés során.

Bővebben
Kiszerelés :
100ml
Kézbesítés :
2022.07.05
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
990 Ft
Egységár: 9,90 Ft/ml

Részletek

Nail4U POLY brush cleaner folyadékot minden munkafolyamat befejeztével érdemes használni az ecsetjeink megóvása érdekében. A finom, vékony sörték között anyagmaradványok bújhatnak meg, amelyek oda bekeményedve az ecsetünk minőségének romlásához és legvégül használhatatlanságához vezet. Jól dolgozni csak tiszta és rendezett eszközökkel lehet!

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!