Szűrés

Termék státusza
Kiszerelés
Konzisztenciája
Ár
420 Ft - 3 990 Ft

Kövess minket

TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

PolyGel termékcsalád

PolyGel termékcsalád

Ezen az oldalon egy forradalmian új anyagot mutatunk be és kínálunk neked, melyet bevethetsz a tökéletes és csodálatos körmökért folytatott küzdelmeid során. Itt az egyedülálló PolyGel termékcsalád, ami neked is hamarosan a kedvenceddé válik.

A körmök a női szépség forrásai, s nem csupán szépség fakad belőlük, hanem megmutatják a nő igényességét, ápoltságát, valamint azt is, hogy képes és tud figyelni és gondot fordítani az apró részletekre is. Ez különösen fontos, amikor egy új állásra pályázol, amikor új embereknek kell bemutatkoznod, de valójában a nap minden percében árulkodni fognak rólad a körmeid.

Tovább

A körmeid mesélnek rólad. Elmesélik, hogy milyen vagy, éppen úgy, ahogy a ruháid, a körmeid is megcsillantják a stílusodat vagy a hangulatodat. Minden nő, akinek fontos a körömápolás, ismeri a műkörmök varázsát, amivel tényleg bármelyikünknek csodálatos körmei lehetnek, akár megáldott minket eleve szép körmökkel a természet, akár szűkmarkúan bánt velünk e tekintetben.

Műköröm alapanyagok

A műköröm építésének során többféle műköröm alapanyagot is használni szoktunk. Az egyik ilyen elterjedt anyag a porcelán, a másik pedig a zselé. Mindkettőnek vannak olyan tulajdonságai, amelyek miatt valamelyik jobban passzol hozzád, mint a másik. Ugyanakkor mindegyiknek van olyan tulajdonsága is, ami miatt mégsem tökéletes a rajongásod iránta. Nos, ha nem vagy maximálisan elégedett az eddig használt műköröm alapanyagoddal, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az új alapanyagot, a PolyGelt.

PolyGel termékcsalád - minden jó tulajdonság esszenciája

A PolyGel a porcelán és a zselés alapanyagok összes pozitív tulajdonságát összegyűjtve, az elérhető legizgalmasabb műköröm alapanyag jelenleg a piacon. Ez az anyag egyszerre tartós, mint a porcelán, és könnyen kezelhető, ahogy azt a zselés alapanyagtól megszokhattuk.

Az anyaga rendkívüli sűrűséggel bír. Éppen ez a tulajdonsága teszi nagyon könnyen kezelhetővé. A sűrűsége ellenére a formázása könnyű, s a porcelánnal ellentétben nem köt meg a levegőn, így aztán nem kell attól tartani, hogy a formázásra nem jut elég idő, vagy hogy azelőtt kifutnánk az időből, mielőtt az elképzeléseinket megvalósíthattuk volna.

A PolyGel viszkozitása magas. A zselés alapanyagokkal összehasonlítva, anyaga egyszerre rugalmasabb és stabilabb is. Sablonos vagy tipes körömépítési technika esetén is tökéletes munka és végül eredmény érhető el használatával.

A PolyGel bármely körömhosszúság esetén jól beválik. Nincs szaga, alkalmazása teljesen biztonságos. UV és LED lámpával egyformán jól megköt, s miután megkötött, nagyon szilárd, kissé ragacsos és matt felületet hoz létre a körmön.

Teljes PolyGel kínálattal várunk

Nálunk minden eszközt megtalálsz, ami a műkörömépítéshez szükséges. PolyGel termékeink között pedig a teljes fegyvertár elérhető, amire szükséged lehet, ha belevágsz és megismerkedsz ezzel a forradalmian új, innovatív alapanyaggal. A PolyGel Thick áttetsző, bőrszínű, természetes rózsaszín, halvány rózsaszín és fehér színekben is választható. A Powder Gel áttetsző, fehér, természetes rózsaszín, francia rózsaszín és intenzívebb rózsaszín árnyalatokban érhető el nálunk. Poly brush cleaner, liquid is megtalálható. Az ecsetek, a keverő spatula és a tubuskinyomó segít, hogy jó munkát végezhess. A PolySystem Easy Smile használatával pedig végre valóban tökéletes lehet a francia manikűröd is.

Élj te is ezzel a nagyszerű lehetőséggel, és tegyél egy próbát a PolyGellel! Biztosak vagyunk abban, hogy ez a kiváló fejlesztés téged is meglep majd, s ez lesz a következő kedvenced, akár a szalonodban, profi körmösként, akár otthon, hobbi körömszobrászként.

Tovább