TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Clavier Luxury French Base - Cutie Pie F4

Clavier Luxury French Base - Cutie Pie F4

Clavier Luxury French Base - Cutie Pie F4

Clavier Luxury French Base - Cutie Pie F4 ikonikus és időtálló, magas minőségű alap, olyan körmökhöz amely francia és gyönyörű alapszínt igényel. Minden vendégnek más-más preferenciája van, ezért készítettek 6 színes alapot, amelyek tökéletesek a francia manikűrhöz. 

Bővebben
Kiszerelés :
10ml
Kötése :
UV vagy LED lámpában
Kötési ideje :
30s vagy 2 perc
Tulajdonsága :
Extra rugalmas
Kézbesítés :
2022.10.10
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
2 650 Ft
Egységár: 265 Ft/ml

Részletek

Te már használtál bármiféle gumi alap terméket? Akkor bizonyára tudod, hogy az ilyen termékek a legproblémásabb körömlemezzel is megbirkóznak és hogy használatukkal milyen könnyű a természetes köröm finom felépítése. Most képzeld el ezt a csodát 6 különböző színváltozatban a Clavier Luxury French Base termékeivel. 

A Clavier Luxury French Base mindenekelőtt tartósságot és csodálatos színeket garantál! Ezt az alapot UV vagy LED lámpa alatt kell kikeményíteni. A termék aceton tartalmú leoldó folyadékkal eltávolítható.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek