Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 15.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Manikűr és pedikűr eszközök élezése

Élezés professzionális minőségben!!

A sikeres munka alkotóelemei: Képzés és tapasztalat, valamint jó eszközök!!!

Áruházunk újonnan bevezetett professzionális bőr- és körömvágó eszközökkel és egy rendkívüli szolgáltatással szeretné segíteni a műkörmös és a pedikűrös szakemberek munkáját. 

Cégünk is maximálisan egyetért a régi, jó közmondással, miszerint a "Jó munkához, idő kell!".... viszont, ha nem a megfelelő eszközökkel dolgozunk, hiába jó az alapanyag..., az összkép nem lesz tökéletes.
Éppen ezért kifejezetten a magas minőségi elvárásoknak vagyunk a hívei. Hiszen egy jó szerszámot csak egyszer kell megvenni és az hosszú évekig szolgálni fogja használóját. Természetesen a megfelelő körülmények, és igénybevétel mellett, illetve rendszeres karbantartást végezve.  

Rengeteg jó eszköz van a piacon. Nekünk azt kellett eldöntenünk, hogy az adott kínálatból melyik eszköz a lehető legjobb és persze a termék ára is szempont volt. Így eset választásunk a világhírű Ukrán Staleks márka forgalmazására, illetve egy hazai gyártó, az NN-Knives professzionális termékeire. 

Az igény szerint folyamatosan bővülő termékkínálatunkat egy rendkívüli szolgáltatással is szeretnénk kiegészíteni. Mert nem elég egy professzionális terméket megvásárolni.... Ahhoz, hogy sok-sok éven keresztül minőségromlás nélkül használhassuk eszközünket, időszakosan szükségünk lehet otthoni karbantartásra (pl. olajozás), illetve kések, ollók esetében professzionális minőségben végzett élezésre.  
Annak ellenére, hogy például az olló egy egyszerű eszköz, mégis érdemes vele rendszeresen foglalkozni. Az ilyen, rendszeresen karbantartott vágóeszköz finoman, halkan jár, könnyen nyír, kíméli a kezet. 

Ha Önnek a munkájához elengedhetetlen a professzionális minőségben megélezett eszköz, akkor válasszon minket! Ne kockáztasson! Bízza kései, ollói élezését partnercégünkre! Professzionális minőségben, professzionális gépekkel, modern élezési technikával, számos eszköz, precíz és pontos élezését tudjuk garantálni. 

A következő eszközök élezését vállaljuk igen kedvező áron: 

- Pedikűr szikék, kések 250.-Ft/db
- Köröm és bőrvágó ollók 400.-Ft/db
- Fodrászolló, ritkítóolló 800-1100.-Ft/db
- Nyírógépfejek 1000.-Ft/db
- Háztartási ollók 400 - 800.-Ft (mérettől függően)
- Szabó olló 1100.-Ft
- Karomvágó 500.-Ft/db
- Kések 40.-Ft/cm
- Húsdaráló rostély és kés együtt 790.-Ft/pár
- Metszőolló 600.-Ft/db
- Fűnyírókés 750.-Ft/db (kiegyensúlyozva)
- Gépi gyalukés 45.-Ft/cm
- Körfűrész 40.-Ft/fog

Egyéb eszközök élezése egyedi megállapodás alapján.

Ha szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, az élezni kívánt eszközöket postai úton, vagy személyes felkereséssel van lehetősége eljuttatni cégünkhöz. A szolgáltatást követően Ön szintén postai úton, vagy foxpost automatába fogja visszakapni a megélezett eszközét. A felsorolt árak a postázás költségét nem tartalmazzák! 

Elérhetőségeink: info@nail4U.hu vagy a telefonon a +36204479392 számon.