TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Silcare Easy Shape PolyGel White

Silcare Easy Shape PolyGel White

Silcare Easy Shape PolyGel White

A Silcare Easy Shape PolyGel White segítségével fedezd fel a rugalmasság és a tartósság csodálatos kombinációját. Az Easy Shape Polygel egy innovatív formula, amely egyesíti a porcelán és a zselé előnyeit. A termék egyszerű és gyors körömépítést tesz lehetővé anélkül, hogy saját magadnak kellene építőmasszát készítened. 

Bővebben
Kiszerelés :
30g
Kötése :
UV/LED lámpában
Kötési ideje :
90 ms
Konzisztenciája :
Sűrű
Tulajdonsága :
rugalmas
Kézbesítés :
2022.09.28
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
4 150 Ft
Egységár: 138 Ft/g

Részletek

A Easy Shape PolyGel rugalmas, kemény és nagyon ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ezért sokkal kevésbé hajlamos a törésre, mint más körömépítő rendszerek. A vastag konzisztencia és az önterülő tulajdonságok hiánya nemcsak megakadályozza, hogy a termék lefolyjon a körömlemezről, hanem meghosszabbítja azt az időt is, amennyi időd van az ideális formát kialakítani a körmön. 

Az Easy Shape Polygel lehetővé teszi a nagyon gyenge, töredező és törékeny körömlemez meghosszabbítását és rekonstrukcióját is. A poligéllel készült körmök könnyűek és kényelmesek, ráadásul nagyon természetesnek tűnnek.

A termék Dual Form-ra és natúr körömlemezre is felvihető, ráadásul UV-LED lámpa alatt problémamentesen megköt és nem okoz égető érzést. 

Az Easy Shape Polygel segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetsz professzionális, gyönyörű műkörmöt, és megtakaríthat értékes időt.

Jellemzői:
- Rendkívül tartós és mechanikai sérülésálló réteget hoz létre,
- Könnyen és kényelmesen használható, teríthető és formázható,
- Használata garantálja a súlytalan és kényelmes viseletet,
- Hosszú időt biztosít a köröm formálásához,
- Lehetővé teszi a természetes megjelenésű körmök elérését,
- Sűrű állag, amely nem folyik le a körömlemezről,
- Optimális kapacitás,
- Tökéletes körömhosszabbításhoz és -rekonstrukcióhoz,
- Nem okoz égő érzést a kikeményedés során,
- Nem önterülő,
- UV-LED lámpa alatt térhálósodik.

Használata természetes körömlemezen: Az előkészített körömlemezre vigyél fel egy alapzselét (base gél), és a gyártói utasítás szerint köttesd ki. Nyomj ki megfelelő mennyiségű Easy Shape Polygelt a tubusból, és spatulával vidd fel a körömre. Tisztítószerrel megnedvesített ecsettel formázd meg a körmöt, és UV-LED lámpa alatt, minimum 48 W teljesítménnyel 90 másodpercig köttesd ki.

Használata Dual-form sablonnal: Válaszd ki a megfelelő formát, amely illeszkedik a körömlemezhez. Nyomj ki megfelelő mennyiségű Easy Shape Polygelt a tubusból a formába, majd tisztítószerrel megnedvesített ecsettel oszlasd el egyenletesen. Illeszd a formát a körömlemezre, és finoman nyomd meg. Távolítsd el a felesleges terméket nedves ecsettel vagy spatulával. Kikeményedés UV-LED lámpa alatt, minimum 48 W teljesítménnyel 90 másodperc.
Finoman távolítsd el a Dual Form-ot. Csiszológéppel és körömreszelővel formázd meg a körmöt.

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek