Kövess minket

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ingyenes szállítás 17.000.-Ft vásárlás felett!!

Elérhetőségeink: +36-20/447-9392 | info@nail4u.hu

Base One Pink 15g

5 (2 vélemény)
Base One Pink 15g

Base One Pink 15g

5 (2 vélemény)

A Base One Pink 15g, zselét egy modern receptnek megfelelően gyártották, amely rendkívül tartós, gél állagú polimer láncokat hozott létre. A részecskék megfelelő összehangolása erős és rugalmas anyagot képez. Így ez a recept egy erős tapadású anyag létrejöttét eredményezte, mely tökéletesen tapad a természetes körömlemezhez vagy akár tiphez. A Base One Pink 15g egy átlátszó rózsaszín, sűrű viszkozitású, egyfázisú építő zselé. 

Bővebben
Kötése :
UV vagy UV/LED lámpában
Kötési ideje :
2 perc
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.01.20
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Utolsó darabok!
1 995 Ft
Egységár: 133 Ft/g
Konzisztenciája :

Részletek

Ez a termék rendkívül rugalmas és nagyon jól tapad. Köröm megerősítéshez, tipes vagy sablonos köröm építéshez egyaránt tökéletes választás. Könnyedén keverhető és kombinálható más UV zselékkel. A termék UV lámpában 2 perc alatt keményedik ki. Állagra sűrűbb, mint a Base One zseléknél megszokott, de nem annyira, mint a Thick zselék esetében. Viszkozitása a két típusú zselé közé kalibrálható. 

A Base One Pink, a termékcsalád többi tagjához hasonlóan, akrilsavat nem tartalmaz, így kedvezőbb hatással van a körömlemezre mint a hagyományos UV zselék. Használata 36W-os UV lámpában vagy nagy-teljesítményű, minimum 48W-os UV/LED lámpában ajánlott. A kötési ideje UV lámpa esetében 2 perc. Hőképződésmentes termék, így az érzékenyebb vendégeknek is ajánlott, hiszen a lámpába helyezve az anyag nem éget. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Melcsi
2018.12.22
Olcsó , de nagyon jó termèk, csak ajánlani tudom.
Tina
2018.12.22
Kicsit folyékony, de mégis könnyen tudtam vele dolgozni. Tetszik!