TOP termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A munkanapokon, 15 óráig leadott rendelésed a következő munkanapon kiszállítja a GLS!
20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. 

Elérhetőség: info@nail4U.hu

Base One Primer + Vitamins

5 (1 vélemény)
Base One Primer + Vitamins

Base One Primer + Vitamins

5 (1 vélemény)

A Base One Primer + Vitamins, az egyetlen vitaminos formula a kozmetikai piacon! Egyedülálló vitaminos alapozó, előkészítő folyadék. Savmentes készítmény, amelyet a természetes körömlemezre használunk, zselés, gél lakkos vagy éppen porcelán építést megelőzően. 

Bővebben
Kiszerelés :
15ml
Tulajdonsága :
Savmentes
Kézbesítés :
2022.10.03
Szállítási költség :
1100.-Ft-tól
Raktáron
1 395 Ft
Egységár: 93 Ft/ml

Részletek

Ez az innovatív formula lehető tette, az A vitamin és E vitamin bevezetését olajhordozókba, B (B7 és B8) vitaminokba és Kálcium-pantotenátba anélkül, hogy a termék elvesztené a tapadást elősegítő tulajdonságát. 

A terméknek köszönhetően még a károsodott körömlemezen is képes kifejteni vitaminos, "építő" hatását, erősítve és táplálva a természetes körömlemezt. Mindemellett a speciálisan kiválasztott összetevők, kiváló tapadást biztosítanak anélkül, hogy irritációt vagy kellemetlen égető érzést okoznának az építés során. 
Tulajdonságai:
- Savmentes termék
- A-, E-, B7-, B8-vitamint és kálcium-pantotenát tartalmú
Nem szükséges UV lámpában köttetni. A természetes körömlemezre kenve, levegőn szárad. A teljes száradást szükséges megvármni, mielőtt a műköröm alapanyagok felvitelét megkezdenénk.  
Elengedhetetlen zselés vagy porcelános építés során vagy gél lakkozást megelőzően. 

Figyelem! Alacsony hőmérsékleten történő szállítás során a savas és savmentes alapozók megfagyhatnak, de ez az állapotváltozás nem befolyásolja a termék minőségét, így az nem veszít tulajdonságaiból. Ha kristályos, fagyott állapotban érkezik hozzád a termék az üveget szobahőmérsékleten kell tartani, és szükséges megvárni, amíg a folyadék visszaáll a megfelelő folyékony állapotba. Soha ne csavard le az üvege kupakját, ha az alapozó folyadék fagyott állapotú. 

Kifejezetten szakemberek számára előállított termék. Néhány esetben allergiás reakciót válthat ki. A készítmény irritálhatja a szemet és a bőrt. Ha szembe vagy bőrre kerül, azonnal öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Csak szakmai felhasználása ajánlott. 
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Nagy Erika
2022.02.14
Köszönöm az egyiket valószínüleg ajándékba kaptam, a lányom körmén próbáltuk ki és valószínű, hogy a vitamintól gyorsabban nő a körme????

Hasonló termékek